100 år STILL

100 år med at opfinde fremtiden for dig

I 100 år har vores kunders succes været kernen i vores aktiviteter. At forstå deres individuelle krav og opfylde dem med alsidige ideer og innovativ kraft er vores drivkraft. Som passionerede pionertænkere udvikler og implementerer vi skræddersyede intralogistikløsninger med en ekstra værdi, der går ud over summen af ​​deres dele. Vi opfinder fremtiden for dig!

På denne side tager vi dig med på en spændende og visuelt forbløffende rejse gennem vores fremtids historie. Lad os fortsætte med at skrive historie sammen i fremtiden!

Hans Stills opfindsomhed former STILL "ånden" af virksomheden i dag og gennem alle økonomiske forandringer.

Det er ham, der gentagne gange har gjort vores virksomhed til en pioner: hvad enten det er verdens første hybride gaffeltruck, joysticket eller den intelligente autopilot Blue-Q, som harmoniserer økonomi og miljøansvar.

Så fejr 100 år med opfindsomt talent sammen med os, og vær sikker på: 100 år med STILL er ikke nok!"

 

 


Intralogistik i forandring

Som førende leverandør er vi bekendt med succesfaktorerne for intralogistik. Vi har formet fremtiden i 100 år. Find ud af, hvordan succesfaktorerne for intralogistik har ændret sig over tid.


Opdag flere succeshistorier ... følg med

At løse dine udfordringer har været vores drivkraft i 100 år. Sammen med vores kunder har vi skrevet et væld af succeshistorier, udviklet innovationer og sat nye standarder. Her vil du snart finde et voksende antal spændende historier, der viser, hvordan intralogistikbranchen har ændret sig gennem årtier - og hvordan vi driver forandring.