Elektrisk gaffeltruck RX 60 2,5 – 3,5 t

Acceleratoren

  • Løftekapacitet 3500 kg
  • Løftehøjde 7390 mm
  • Fart 20 km/h

Oplev dine RX 60 sekunder

Få mest muligt ud af den smarte ydelse, du får med den særlige accelerator. Helt fra du starter den, overgår RX 60-25/35 det meste med dens perfekte balancering af kraft, ergonomi, manøvredygtighed og energieffektivitet. Den ikke alene yder godt – den er en af de allerbedste: RX 60-25/35 kan prale af at håndtere vægtklasser helt op til 3,5 ton. Samtidig med at denne intralogistiske kraftmaskine kan opnå hastigheder på op til 21 km/t og også er en ener, når det kommer til rækkevidde, hvor den er den maskine i dette segment, som går længst på en batteriopladning. Vælger du vores STILL litium-ionteknologi, kan du køre tre skift med din gaffeltruck uden at skifte batteri. Uanset dit behov betjenes RX 60 intuitivt og præcist i alle situationer. Og takket være kvikstart-indstillingen er denne rappe truck klar til at tage fat på arbejdet i samme øjeblik, du sætter dig til rette i kabinen. Her finder du også en anden unik funktion – STILL Easy Control computeren. Den giver dig direkte adgang til en række nøglefunktioner og sørger for, at du altid har overblik over alle relevante køretøjsinformationer. Bliv elektrisk kørende med en gaffeltruck, som leverer den bedste ydelse hvert sekund og i alle anvendelser.

NY
Uforpligtende tilbud
LEJE
Uforpligtende lejetilbud
BRUGT
Vore tilbud på brugte trucks

Anmodning til: RX 60 2,5 – 3,5 t

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Enorm performance: Stærkeste omlastningsydelse i sin klasse

Meget arbejde? Sæt i gang: Ingen anden truck flytter flere varer på få sekunder. Den nye RX 60 er den mest omlastningsstærke truck i sin klasse. Uanset om der skal lastes højt, bredt eller begge dele – på hver eneste transporterede palle sparer man med denne accelerator værdifulde sekunder. Men perfekt styret produktivitet får du hurtigst muligt varerne derhen, hvor de skal være. Udviklet og konstrueret til anvendelser, hvor tingene bare skal fungere.

258 ton på 3.600 sekunder →
7,4 m på 11 sekunder →
Omlastningsydelse →

258 ton på 3.600 sekunder

Dine elektrificerende 3.600 sekunder, hvor du flytter 258 ton 200 m. Oplev den største omlastningskraft i denne truckklasse.

7,4 m på 11 sekunder

Dine elektrificerende 11 sekunder, hvor du løfter din last til en højde på 7,4 m. Mærk den præcise effektivitet på højeste niveau.

Omlastningsydelse

Meget arbejde? Sæt i gang: Ingen anden truck flytter flere varer på få sekunder. Den nye RX 60 er den mest omlastningsstærke truck i sin klasse. Uanset om der skal lastes højt, bredt eller begge dele – på hver eneste transporterede palle sparer man med denne accelerator værdifulde sekunder. Men perfekt styret produktivitet får du hurtigst muligt varerne derhen, hvor de skal være. Udviklet og konstrueret til anvendelser, hvor tingene bare skal fungere.

Maksimal tilgængelighed: Højeste rækkevidde på en batteriopladning

Kraft er masse gange acceleration. Vi lægger udholdenhed til! For det, du skal bruge, er en omlastningseffektivitet, som du kan stole på under hele skiftet. Sæt dig til rette i den nye RX 60, og giv den gas gennem otte timer uden at skulle oplade en eneste gang – takket være klassens højeste rækkevidde pr. batteriopladning. Og for at du kan komme i gang med det samme, starter trucken allerede i kvikstart-tilstand, mens du sætter dig.

Næste opladningspause? Om 32.400 sekunder →
Giv den gas på 0,5 sekunder. →
Bedste tilgængelighed →

Næste opladningspause? Om 32.400 sekunder

Dine elektrificerende 32.400 sekunder konstante arbejde uden behov for opladning. Giv den gas med den højeste rækkevidde pr. batteriopladning i dens klasse.

Giv den gas på 0,5 sekunder.

Dit elektrificerende halve sekund til den nye RX 60 er klar til start. Væk trucken til live, mens du sætter dig.

Bedste tilgængelighed

Kraft er masse gange acceleration. Vi lægger udholdenhed til! For det, du skal bruge, er en omlastningseffektivitet, som du kan stole på under hele skiftet. Sæt dig til rette i den nye RX 60, og giv den gas gennem otte timer uden at skulle oplade en eneste gang – takket være klassens højeste rækkevidde pr. batteriopladning. Og for at du kan komme i gang med det samme, starter trucken allerede i kvikstart-tilstand, mens du sætter dig.

Bedste arbejdsplads: Rummeligt førerhus med computeren STILL Easy Control

Overskriften siger egentligt det hele, men for at kunne det forstå det til fulde, skal du opleve det. Masser af benplads, perfekt placerede betjeningselementer og et fuldstændigt udsyn, som ikke fås andre steder: Truckførerens arbejdsplads i den nye RX 60 er den bedste, du overhovedet kan forestille dig. Og ved din side har du altid: STILL Easy Control – en smart computer, som du aldrig vil undvære, når du først har prøvet den.

Godt tilpas på et sekund →
Fuld kontrol hvert ENESTE sekund →
Den bedste arbejdsplads. Punktum. →

Godt tilpas på et sekund

Det ene elektrificerende sekund, der følges af utallige andre. Sæt dig til rette på den bedste arbejdsplads, du kan forestille dig.

Fuld kontrol hvert ENESTE sekund

Dine elektrificerende sekunder med computeren STILL Easy Control. Oplev fuld kontrol: Alle effektivitetsfunktioner ved tryk på en knap, overblik over relevante køretøjsdata.

Den bedste arbejdsplads. Punktum.

Overskriften siger egentligt det hele, men for at kunne forstå det til fulde, skal du opleve det. Masser af benplads, perfekt placerede betjeningselementer og et fuldstændigt udsyn, som ikke fås andre steder: Truckførerens arbejdsplads i den nye RX 60 er den bedste, du overhovedet kan forestille dig. Og ved din side har du altid: STILL Easy Control – en smart computer, som du aldrig vil undvære, når du først har prøvet den.


RX 60 2,5 – 3,5 t i detaljer

De "simpelthen effektive" faktorer: Performance-attributter som et mål for økonomisk effektivitet

Simply easy

Intuitiv håndtering:
Standard, brugervenlig driftskoncept i hele RX-serien

Ekstra effektiv:
Nemt at komme ind i det meget ergonomiske førerkabine

STILL Easy Control computer:
Overblik over al relevant information og ydelsesfunktioner er kun et klik væk

Ultrahurtig:
Brugervenligt simpel batteriskift

Simply powerful

Intralogistisk kraftmaskine:
Højeste håndteringsydelse i sin klasse

Ydelsesboost:

Sprintindstilling for topydelse blot ved at trykke på en knap

Optimal energieffektivitet:
Usædvanligt lang rækkevidde for hverbatteriopladning

Løfter og accelererer hurtigere end nogensinde før:
Fås som højeffektiv variant med ekstra kraftigt køre- og løftemotorer

Intelligent support:
Traktionskontrol and andre hjælpefunktioner

Altid klar:
STILL litium-ion-teknologi som ekstra udstyr for maksimal tilgængelighed

Simply safe

Sikker og præcis håndtering:
Meget præcis hydraulik og kvik køredynamik

Sikker adgang:

Stort håndtag, skridsikker gummimåtte og bredt trin

Optimalt panoramaudsyn:
Slank mast og ekstrastore vinduer

Systematisk sikkerhed:
Pre-Shift-Check på displayet (ekstraudstyr) som tillæg til den daglige sikkerhedsinspektion

Sikkerhed i alle anvendelser:
En lang række ekstra udstyrsmuligheder – fra en retningsindikator på displayet til Safety Light 4Plus sikkerhedslys samt Curve Speed Control for automatisk hastighedsreduktion, når der køres om hjørner

Simply flexible

Fleksible kontrolegenskaber:
flergreb, minigreb, fingertip eller Joystick 4Plus

Justerbare ydelsesdynamikker:
Parametre som kørsels- og løftehastighed kan justeres individuelt ved at trykke på en knap

Drivkraft skræddersyet til dine specifikationer:

Bredt udvalg af ekstraudstyr til alle slags anvendelser

Simply connected

Optimalt netværk:
Som ekstraudstyr fås interface til integration med fleet management-software som STILL neXXt fleet

Styret brug:
Adgangskontrol (ekstraudstyr) beskytter mod uautoriseret brug

STILL Li-Ion teknologi indeni

Det perfekt harmoniserede elsystem til reduktion af driftsomkostninger og øget tilgængelighed af lastbiler.

Mere om STILL Li-Ion-teknologi

Anvendelse

Stærk på stigningen

Fuld kraft op eller ned? Legende let for RX 60! Vores højtydende maskine kan fx med en last på 2.500 kg og en stigning på 10 % køre en strækning på 610 m ti gange i timen. Og takket være det avancerede nye løfteudstyrskoncept bevarer du overblikket.

Hjemmevant både indenfor og udenfor

Uanset om den kører i lagerhallen eller udendørs: Allround-talentet er alle steder din ideelle kompagnon til forskellige transportopgaver på tværs af alle brancher. Takket være den høje batterikapacitet og batteriskiftet fra siden egner RX 60-25/35 sig perfekt til brug over flere skift.

Præcis helt ud i spidserne

Varen lagres helt præcist - helt ubesværet takket være truckens udtalt fintfølende hydraulik. Med forskellige High Performance-varianter kan RX 60-25/35 desuden accelerere og løfte endnu hurtigere.

Altid i godt selskab

Uanset hvilken udfordring, du står overfor - RX- 60-serien har takket være de mange forskellige modeller altid en skræddersyet løsning til dig. Vi har den passende model til alle anvendelsesområder - skræddersyet til alle typer af opgaver via de mange forskellige udstyrsmuligheder.

Hård skal, blød kerne

Læn dig tilbage, og gør dig det tilpas - fra første sekund. Det luftaffjedrede førersæde med mange komfortable fordele skruer op for ergonomien. Den rummelige førerkabine gemmer på en række opbevaringsmuligheder. Og med Easy Control får du overblik over alle relevante informationer og adgang til alle effektivitets-funktioner med et enkelt klik.

Kvik på de smalleste steder

Støder ikke ind i noget! Heller ikke selvom det bliver rigtigt trangt, er der problemer med at komme rundt: Kompakte mål og en utrolig manøvreevne giver resultat i form af smalle arbejdsgangsbredder.

En maskine - mange muligheder

Fra arbejdsplatformen over de forlængede gaffeltænder og vippebeholdere til skovle og tandindstilling: Alle vores RX-60-modeller kan uden problemer udstyres ekstra.

Anmodning til: RX 60 2,5 – 3,5 t

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Mediecenter

{{ filteredVideos.length }} Videoer

Modeloversigt

Model
Maksimal kapacitet (Kg)
Maksimal løftehøjde (mm)
Fart (km/t)
Batteri volt
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35L / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Downloads

  • Tekniske data RX 60 2,5 - 3,5 t PDF, 1 MB Download
  • Brugsanvisning RX 60 2,5 - 3,5 t PDF, 80 MB Download

Dokumentet til download er den opdaterede version af driftsvejledningen til standardtrucken. Det inkluderer ikke beskrivelser af kundemuligheder (Kundemulighed). For en betonbil, bedes du anmode om den respektive specifikke manual i henhold til serienummeret og produktionsåret fra STILL-reservedelsservicen.


Kontakt

Udfyld formularen

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring til din ekspertrådgiver

Den direkte ledning til din ekspertrådgiver

Anmodning til: RX 60 2,5 – 3,5 t

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Find ud af mere