FAQ STILL Udlejning

Lejetilbudet - Hvad inkluderer STILLs lejeflåde?

I Danmark tilbyder STILL dig et stort Udvalg af forskellige køretøjstyper. Vi hævder at være i stand til at tilbyde det rigtige udstyr til enhver opgave.

Uanset om det er klassiske kontravægts gaffeltrucks med elektriske, diesel- eller LPG-drev, lagerbiler - håndbetjent eller tilkoblet udstyr - forskellige rækkevogne eller ordreplukkere og bugseringstraktorer: Vi har det, du har brug for!

Selv specielt tilbehør og tilbehør såsom gaffeljusteringsanordninger, specielle gafler, balleruller / rulleklemmer eller dobbelte palleklemmer er inkluderet i vores udlejningssortiment. Fordel for dig: Du får alt under ét tag!

Lejetilbudet - hvor kan jeg leje fra?

Vi hos STILL er der for dig, overalt og til enhver tid! Vores lejeafdeling i Kolding garanterer dig den bedste tilgængelighed.

Vores erfarne lejeeksperter er klar og rådgiver gerne. Gennem personlige diskussioner kan vi finde det rigtige lejeudstyr til alle krav.

Her kan du finde en kontaktperson til en individuel konsultation.

Lejetilbudet - Hvor fleksibel kan lejen være?

Vi hos STILL tilbyder dig lejeudstyr over fleksible perioder, hvad enten det er i dage, uger eller måneder.

Uanset om du har valgt kun en kort sigt eller har planer på lang sigt: Du kan stole på vores udlejningsservice! Dette betyder, at du altid er ideelt forberedt på tidspunkter med særlig høj kapacitet, og hvis en af dine apparater mislykkes.

Udlejning - Hvad betyder "STILL Rental plus" betyder?

STILL Rental Plus-produktet - hvis det er bestilt af kunden - fjerner behovet for at tegne ekstern maskinbrudforsikring.

STILL Rental Plus tilbyder kunden en ansvarsreduktion for skader på lejeobjektet i tilfælde af skader forårsaget af kunden til et variabelt overskud. Detaljer findes i de Generelle lejeaftale betingelser.

Leje - Hvordan skal lejeudstyret forsikres

I det væsentlige er lejeren forpligtet til at tegne tilstrækkelig ansvarsforsikring for hvert lejekøretøj. Desuden skal lejeren forsikre lejekøretøjet mod brand og tyveri.

Kunden kan frit tegne maskinforsikring hos en forsikringsudbyder efter eget valg eller at benytte sig af STILL Rental Plus 'tilbud. I begge tilfælde er skader på lejeudstyret dækket. Flere oplysninger om dette emne kan findes i vilkår og betingelser .

Leje - Hvornår modtager jeg en faktura?

Du modtager den (første) faktura for lejen direkte efter starten af lejeperioden. Hvis lejeperioden strækker sig over flere måneder, sendes en faktura automatisk til dig hver måned.

Efter at lejeudstyret er blevet fragtet tilbage, udarbejder STILL en oversigt over returneringen - du vil endelig blive opkrævet for eventuelle skader på lejekøretøjet.

Udlejning - Der opstår spørgsmål under lejen?

STILL vil være til stede i hele lejeperioden. For spørgsmål, vedligeholdelse og komplet servicearbejde: STILL er der for dig! Naturligvis kan du forlænge lejeperioden, selv efter lejestart. Vær opmærksom på dette respekt for brugerens forpligtelser som defineret i vilkårene og betingelserne.

Her kan du finde en kontaktperson i dit område.

Udlejning - Leveres køretøjet, eller skal jeg selv afhente det?

STILL kan valgfrit organisere transport der og tilbage for dig og levere lejekøretøjet direkte til brugsstedet. Der er et gebyr forbundet med denne service. Du kan dog også selv hente lejeudstyret eller lade det afhente.

Leje - Hvordan modtager jeg en lejeaftale?

Når du har fastlagt dine nøjagtige krav, modtager du et konkret tilbud, som du underskriver og vender tilbage til STILL. I forbindelse med de generelle betingelser for lejeaftaler bliver det underskrevne tilbud din lejeaftale.

Skadesproceduren - Hvad sker der, hvis udstyret er beskadiget?

"Kunden er ansvarlig for al skade" "ikke på grund af slid" ". Han / hun er forpligtet til straks at rapportere eventuelle skader til STILL. Kunden vil blive opkrævet af STILL for denne skade inden for rammerne af Generelle Lejebetingelser

Faktisk er der imidlertid skader: Skaderne repareres hurtigt og dygtigt af STILL - beredskabet til betjening af lejeobjektet er garanteret af STILL til enhver tid.

I tilfælde af, at en reparation tager længere tid, modtager kunden straks erstatningsudstyr! "

Tilbehør - Kan jeg også leje træk-tog-elementer?

Du kan leje E-rammer, C-rammer og vogne fra STILL til dit CX-T-trækkertog.

Tilbehør - Kan jeg også leje tilbehør til specielle opgaver?

Til alle gaffeltrucks med modvægt tilbyder STILL også tilbehør til udlejning. Fra sideskiftende enheder gennem gafler med speciel længde, justeringsanordninger til gaffel og dobbeltklemmer kan STILL give dig det bredeste udvalg af tilbehør.

Uanset hvad du har brug for, eller hvilke opgaver der venter på lejeudstyret: STILL er sikker på at have det rigtige tilbehør til dig!

Tilbehør - Hvor kan jeg få nye batterier, f.eks. til multi-shift brug?

Ved normal brug holder et batteri i et skift, inden det skal genoplades. Til brug i flere skift tilbyder STILL derfor udskiftningsbatterier til de fleste lejebiler.

Dette betyder, at det ene batteri altid kan oplades, mens det andet bruges, og køretøjet er således klar til drift døgnet rundt. Når man anmoder om et udskiftningsbatteri, vil STILL naturligvis også levere det nødvendige udstyr og opladningskabel.

Service og forsikring - Hvad skal jeg huske?

STILLs moderne lejeflåde garanterer effektivt arbejde ved hjælp af den nyeste teknologi. Naturligvis inkluderer STILL din leje en fuld service, dvs. der er ingen omkostninger til vedligeholdelse eller reparation.

Desuden tilbyder vi med STILL Rental Plus-produktet valgfri dækning med fast rente for risikoen for brud på maskinen.