Reolsystemer Indskub- og gennemløbsreoler

Økonomisk løsning, en optimal vareomsætningshastighed.

 • Ideel som bufferlager - LiFo-princip
 • En billigere variant i forhold til gennemløbsreolen
 • Bremseruller og separatorer ikke nødvendige
 • Gods flyttes automatisk frem, når en palle tages væk
 • Optimal vareomsætningshastighed efter FiFo-princippet (first in - first out)
 • Tidsbesparelse når pallerne skal hentes, da di automatisk ruller frem
 • Adskillelse mellem ind- og udlagring

Har du brug for at lagre enkelte typer varer og materialer med en høj omsætningshastighed? Så kig på STILL Indskubsreoler. Indskubsreolen er dynamiske stativsystemer, der følger FiFo-princippet (Først ind - Først ud). De sikrer høj lagerkapacitet og fremragende udnyttelse af pladsen. Dette gøres muligt ved, at varerne automatisk bevæger sig mod ydersiden af reolen.

I Indskubsreolen bevæger vægten automatisk pallerne fra lageret til plukning, takket være den skrånende rullebane. På denne måde, ifølge FiFo-princippet, er pallen, som blev opbevaret først, til enhver tid klar til plukning og kan hentes direkte. Indskubsreolen er ideel til afsendelsesområder, eller kan fungere som en buffer mellem to arbejdsstationer eller som pluklager for fulde paller.

Kontakt os

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

+45 76 319 800

Anmodning til: Indskub- og gennemløbsreoler

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

En anden typisk lagringsstrategi - gennemløbsreolerne

Gennemløbsreolerne er dynamiske reolsystemer, der følger princippet om sidst ind-først-ud (LiFo).

Produkterne lagres og hentes kun fra den ene side. Fordi hylderne hælder nedad, bevæger de resterende produkter sig automatisk mod siden af reolen, når en palle hentes.


Fordele over gennemløbsreoler - oversigt:

 • Ideel bufferopbevaring på grund af LiFo-princippet
 • Effektiv opbevaring og plukning takket være den automatiske bevægelse af pallerne ned i kanalen
 • Optimal brug af lagerpladsen
 • Pladsbesparelse: En enkelt gang til trucks er tilstrækkelig

Gennemløbsreolen - design

En gennemløbsreol består hovedsagelig af reolkolonner, tværbjælker og rulleskinner. Rulleskinner er fastgjort til kolonnerne med en hældning på ca. 4%. Lastafsnittet, den centrale komponent og plukningssystemet med en separator er de tre hovedkomponenter på rullesporet.

 

Indlæsningstragten på lastesektionen sikrer, at pallen er anbragt præcist på rullebanen og ruller glat ned ad banen. Bremsevalser sikrer, at pallen løber sikkert gennem reolen. For at muliggøre let hentning af paller uden tryk på pallerne er der monteret en separator på henteanlægget, som adskiller den første palle i hylden fra de øvrige paller, der er inde i reolen.


Gennemløbsreolen - komponenter

Gennemløbsreolens standardkomponenter (stativkolonne og tværbjælker) danner rammen af gennemløbsreolen. Rullesporene er monteret på tværbjælkerne.

Ruller til rulleskinner

Ruller i rulleskinner bevæger pallen sikkert gennem reolen. Hver rulle i sporet har en lastkapacitet på 240 kg. For at sikre en lang levetid er de udstyret med et pålideligt sæt stålkuglelejer. Lejerne som sådan er vedligeholdelsesfrie. Standardrullerne har en ståloverflade, eventuelt er de tilgængelige med galvaniserede overflader. Galvanisering beskytter stålet mod korrosion.

Last sektion med indtastningstragt

Indgangstragten er særligt stabil for at forhindre skade i hård daglig brug. Derudover sikrer indgangstragten, at pallen er placeret centralt på rullebanen for at lade pallen glide så glat som muligt ned ad kanalen. Rullerne i indføringsområdet er desuden beskyttet af tunge stålplader.

Centralt komponent

Rullesporprofilen er lavet af U- eller L-formede profiler. Lavfriktionsrullerne er lavet af stål, på forespørgsel kan de galvaniseres. Hvert pallestop er udstyret med en bremsevals.

Bremsevalser

Bremsevalser reducerer hastigheden af paller, der flyttes gennem reolen. Uden bremsevalser ville pallerne glide ud af enden af reolen.

Plukningssystem med separator

En pålidelig adskillelse ved plukningspunktet gør det muligt at hente paller sikkert. Den adskiller den første palle i stativet fra de andre. Hvis en palle er fjernet, bevæger den næste sig automatisk frem til hentning.

3-delt gulvniveau hylde med palle separator

Det 3-delte gulvniveau med seperator gør det muligt at hente og transportere pallen med en håndløftevogn. En side beskyttelse beskytter rullebanen mod skader.


Gennemløbsreoler - Tilbehør

Forstærkede rullevagter

På forespørgsel kan rullerne desuden beskyttes i indføringsområdet af stålplader.

nødstopsliste

Nødstopslister er monteret på siden af reolen for at forhindre adgang over siden under drift. Dette forhindrer ulykker.

Hjulstop

Hjulstoppet foran reolen hjælper med at stoppe trucken i en bestemt afstand foran reolen. Dette forhindrer skader på reolen.


Køb af indskub- og gennemløbsreoler

Et lager planlagt for effektivitet og høj økonomisk gennemførlighed. Drag fordel af den professionelle konsultation med vores STILL eksperter. Før du træffer en købsbeslutning, kontrollerer vi alle aspekter - fra dit lagerdesign til at diskutere de planlagte arbejdsgange med dig. Der er mange grunde til, at du skal beslutte dig for STILL, når du køber en reol:

 • Mange års ekspertise: 95 år.
 • Partnerskab, som du kan stole på.
 • Holistisk premiumkoncept - fra rådgivning til service .
 • Altid tæt på dig: 14 filialer, 37 udlejningskontorer & 800 serviceteknikere i Tyskland.
 • Et uddannet installationsteam sikrer korrekt montering af dine Indskub- og gennemløbsreoler.