STILL Udlejning

Lej en gaffeltruck - udlejningsforespørgsel

Vælg Truck - Beregn pris - Anmod om tilbud

Dækker maksimal produktion, materialehåndtering ved større begivenheder eller udskiftning af mislykkede gaffeltrucks: Der er mange gode grunde til fleksibelt at leje gaffeltrucks eller lagerudstyr. Med en lejeflåde på 33.000 gaffeltrucks i over 70 forskellige kategorier i hele Europa og et stort udvalg af specialudstyr og tilbehør tilbyder STILL en løsning, der passer til enhver udfordring.

 

Kontakt

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

Anmodning til: STILL Udlejning

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Lej en truck

VI har over 1.000 trucks klar til udlejning i Danmark, og kan trække på over 10.000 maskiner i hele Europa. Uanset hvornår, og hvor længe du har behov for en maskine. Vi kan levere med kort varsel. Uanset lejelængde, så er vi fleksible.

Eröffnung unserer neuen Miet- und Servicezentren

Et maksimalt fleksibilitet!

STILL tilbyder lejebiler til fleksible lejeperioder. Uanset om det er dage, uger eller måneder, med kort varsel eller ved langsigtet planlægning: du kan stole på STILL Rental. Det betyder, at du altid er ideelt forberedt på tidspunkter med særlig høj kapacitet, eller hvis en af dine maskiner svigter.

Fuld service!

Hos STILL udlejning, vi er meget stolte af vores service kvaliteter, som garanterer dig den funktionalitet af din leje truck. Alle omkostninger til vedligeholdelse og service er inkluderet i lejeafgiften. Derudover tilbyder vi vores kunder muligheden for at dække deres maskinbremserisiko med STILL Rental Plus.

Stor tilgængelighed over køretøjer i Danmark

  • En lang række forskellige køretøjstyper til ethvert behov
  • Udstyret til enhver opgave, herunder også specialudstyr
  • Tilpasset lejeperiode som passer til dit behov
  • Attraktive priser på leje, service og forsikring