[Translate to Denmark (Danish):] The smart STILL drive system with hybrid technology components

Hybrid teknologi

Det smarte STILL-drevssystem med hybridteknologiske komponenter

Hybridteknologi er et af vores svar på spørgsmålet om, hvordan man gør dieseldrevne lastbiler endnu mere miljøvenlige. Dette innovative drivsystem består af en brændstofeffektiv dieselmotor, der driver en generator, en styreenhed og en elektrisk motor. Den smarte kontrolenhed styrer motorens elektriske effekt.

  • Karakteriseret af høj effektivitet og lang levetid
  • Overbeviser om miljøvenlighed og bæredygtighed ved drastisk reducerede emissioner
  • Den elektriske bremse er fuldstændig slidfri
  • Lastbiler med hybridteknologi fungerer næsten lydløst

Hybrid-Technology

Dieselelektrisk drev: oversigt over fordelene

  • Kontrollerede motoregenskaber
  • Optimeret til effektivitet
  • Minimum støjemission og vibrationer
  • Særligt reduceret brændstofforbrug
  • Eco -venligt på grund af minimeret CO2-emission

Den største styrke ved det dieselelektriske drev fra STILL ligger i dets samlede effektivitet og dens lange levetid. Dette højtydende drivsystem består af en generator, en intelligent styreenhed og en elektrisk motor. Generatoren drives af en brændstofeffektiv diesel- eller LPG-motor. Kontrolenheden regulerer strømmen og overfører den til elmotoren, når det er nødvendigt.

Hybrid-Technology

Denne innovative drevteknologi gør STILL-dieseltrucks til dieseltrucks med det laveste brændstofforbrug og de laveste CO2-emissioner på verdensplan. * Dette er ikke kun godt for dit budget, men også for vores miljø.

Takket være dette drev kombinerer trucken alle fordelene ved et kraftigt forbrændingsdrev med følsomheden ved en elektrisk lastbil. Den elektronisk styrede motor gør det muligt for trucken at stoppe stille i enhver hældning uden at bremserne er indstillet.

En yderligere fordel ved den elektriske bremse er, at den fungerer helt slidfri. Oven på dette er alle komponenter kapslet - meget vigtigt for udendørs brug (f.eks. I byggematerialebranchen) for at forhindre støv og fugt i at komme ind. STILL-gearkassen er dog ikke kun mest avanceret i denne henseende.

Også køreegenskaberne kan let tilpasses med en programmerbar kontrol, så den fleksibelt matcher efterspørgslen. Dette gør din lastbil egnet til alle slags applikationer. Fra den første drejning af elmotoren med sit høje momentmoment giver den megen kraft, f.eks. til håndtering af bulkmateriale, ved bugsering af trailere eller til hurtig acceleration ved kørsel op ad ramper. Energibesparelsen og det lave slid på grundkonceptet sparer ikke kun brændstofomkostninger for vores kunder, men også en betydelig mængde serviceomkostninger. Mange grunde til at vælge STILL, når man tænker på en fremtidig investering.

* gælder for RX 70-25: 2,5 l diesel / time i henhold til VDI 2198 ny. Takket være det lave brændstofforbrug reduceres C02-emissionerne med op til 60% (sammenlignet med andre modeller)

STILL produkter med hybrid teknologi

Har du spørgsmål?

Rådgivning om dykkesystemer fra energieksperterne hos STILL
Udnyt vores ekspertise inden for bæredygtig intralogistik. Vi hjælper dig gerne med at beslutte dig for dit fremtidige energisystem.

Kontakt

For flere informationer kontakt venligst vores konsulenter.

+45 76 319 800

Anmodning til: Hybrid teknologi

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.