Reolsystemer Grenreoler

Kundetilpassede løsninger

  • Velordnet opbevaring af pladskrævende og langt gods
  • Reduktion af lagerplads ved udnyttelse af plads i højden
  • En løsning til udendørs brug med tag og facadebeklædning er også en mulighed

Vil du primært opbevare lange produkter og omfangsrige varer, f.eks. rør, plader og stænger? Hvis det er tilfældet, er det vigtigt, at du overvejer STILLs grenreoler. Takket være deres design giver denne type reol mulighed for at lagre varer med en række dimensioner.

Kontakt

Vil du have yderligere oplysninger?

Vores kundeserviceteam er til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende grenreoler.

+45 76 319 800

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Anmodning til: Grenreoler

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Strukturen af en grenreol

Grenreolen består af reoler og grene (arme). Reolen består af reolen selv, reolfødderne, langsgående tværlæggere og mindst en diagonal stang. Grenene er boltet fast til reolen.


Grenreoler - komponenter

Reoler med fødder

Hovedkomponenten i grenreolen er en enkelt- eller tosidet holder med en reolfod. Den er forankret til gulvet. Størrelsen og designet er afhængige af den krævede belastning og de statiske krav. Hulperforeringerne til montering af grenene strækker sig til det øverste lagerniveau. Standardhøjdeafstanden er 100 mm og tjener til nem indstilling af hylden. Andre afstande er mulige på forespørgsel.

Grene

Grenene er boltet til reolen. Konstruktionen af grene er afhængig af belastningen. Jo større profilen er, desto større er den mulige bæreevne.

Diagonale stivere

Der kræves mindst en diagonal stang med justerbare vantskruer til hver reol. Til normal belastning er denne afstivning tilstrækkelig på hver femte eller sjette niche.

Langsgående forbindelsesstykker

De langsgående forbindelsesstykker fungerer som afstandsstykker mellem reolerne. Længden af de langsgående forbindelsesstykker bestemmes af det der skal opbevares.


Grenreoler - Tilbehør

Afrunding af fødderne

Afrundingen tjener formålet med at beskytte personale (skinneben bliver for eksempel beskyttet af dette) og køretøjsdæk.

Roll-off forebyggelsesudstyr

Roll-off forebyggelsesudstyr er vigtige for at sikre runde produkter sikkert på armene. Roll-off forebyggelsesudstyr kan leveres i forskellige versioner og højder.

Forbindelses arme

Grenreoler tjener formålet med at lagre lange produkter. Forbindelserne er elementer, der er skruet mellem armenene, hvilket muliggør opbevaring af paller.

Hylder

For at gøre brugen af reolen mere fleksibel, tilbyder vi dig forskellige versioner af hylder. Hylderne er enten lagt kun på grenene eller de er lagt på forbindelserne som er monteret mellem grenene. Spånplader, gitter eller gittergulve er mulige som hylder.

Lager etiketter

To vigtige aspekter skal overvejes for at give kunderelateret oplysninger: Placering af etiketter og placering af numre på hylderne.

Placering af etiketter

Etiketterne på reoler er ikke altid synlige. For at sikre god overblik hjælper vi med etiketholdere til hver reol.

Placering af numre på hylderne

Især hvis du opbevarer stænger, rør, plader osv. i dit lager, er det vigtigt at opretholde et overblik. Vi tilbyder dig korrekt nummerering for at opfylde dine individuelle krav.

Styreskinner

Hvis det er nødvendigt, giver styreskinnen industrielle trucks lateral vejledning. Skinnerne kan kun anvendes i kombination med styreskinnen for at give trucken ned adgang til gangen.

Kollisionsbeskyttelse

Kollisionsbeskyttelsen er tilgængelig i L-form eller U-form for at beskytte to eller tre sider. Den er monteret på alle ganges ydre hyldesider. (i overensstemmelse med kravene i den tyske BGR 234, højden er mindst 300 mm)


Grenreoler - vigtige planlægningsparametre

Når man taler om grenreoler, refererer man ofte til den aksiale dimension. Den aksiale dimension måles centralt til midten af to grene. Den store størrelse af langt materiale, der når over den sidste gren, er begrænset til halvdelen af den aksiale længde. Ved en given aksial dimension på 1000 mm betyder det, at det maksimale tilladte overhæng er 500 mm.


Køb af grenreoler

Et lager planlagt for effektivitet og høj økonomisk gennemførlighed. Drag fordel af den professionelle konsultation med vores STILL eksperter. Før du træffer en købsbeslutning, kontrollerer vi alle aspekter - fra dit lagerdesign til at diskutere de planlagte arbejdsgange med dig. Der er mange grunde til, at du skal beslutte dig for STILL, når du køber en grenreol:

  • Mange års ekspertise: 95 år.
  • Partnerskab, som du kan stole på.
  • Holistisk premiumkoncept - fra rådgivning til service .
  • Altid tæt på dig: 14 filialer, 37 udlejningskontorer & 800 serviceteknikere i Tyskland.
  • Et uddannet installationsteam sikrer korrekt montering af dine pallereoler.