Smart Energy Unit

Intelligent laststyring i intralogistik

"Smart flådestyring er en grundlæggende forudsætning for at forblive konkurrencedygtig i den dynamiske verden af ​​intralogistik. Smart opladning er en vigtig del af dette, der sikrer tilgængelighed, fleksibilitet, energieffektivitet og ikke mindst gennemsigtig omkostningsstyring. Kun hvis du ved hvornår, hvor og hvor meget energi, der kræves og forbruges, kan du planlægge dine opladningsprocesser og dermed tilgængeligheden af ​​dine køretøjer og den sømløse strøm af materialer pålideligt og med forudseenhed.

Med STILL smart opladning får du fordel af omfattende, digital og gennemsigtig overvågning og styring af batteri- og opladningsrelevante processer. STILL Smart Energy Unit (SEU) giver fastkablet netværk til dine stationære opladere og sikrer effektiv energidistribution. Således kan afgiftsniveauer analyseres, kapaciteter planlægges og afgiftsprocesser prioriteres. Med bemærkelsesværdige resultater: Takket være en smart opladningsalgoritme forbliver din flåde klar til enhver tid og undgår køer foran opladere.

Via dashboardet vil du til enhver tid have absolut klarhed over batteriopladningsniveauer, energiforbrug og opladningsadfærd. Og vigtigst af alt, vil du spare penge. Når alt kommer til alt, vil du ved at definere opladningstidspunkter, prioriteter og effektgrænser undgå omkostningstunge belastningstoppe, og du vil være i stand til at opnå mærkbare reduktioner i dine strømomkostninger samlet set. Det er smart opladning med STILL lithium-ion-teknologi."


Smart Energy Unit på 3 minutter

  • Optimerede omkostninger:
    Omkostningsintensive effektspidser undgås takket være smart strømfordeling og definitionen af ​​opladningstidspunkter.
  • Gennemsigtighed:
    Tydelig visualisering af alle relevante opladningsdata i ét brugervenligt dashboard.
  • Energieffektivitet:
    Optimeret ressourceudnyttelse takket være en smart opladningsstyring algoritme.

Alt i syne

Dashboard

Dashboardet på STILL Smart Energy Unit giver et klart overblik over alle relevante oplysninger om ladestyring. Dette inkluderer ikke kun systemstatus og antallet af aktive opladere, men også den aktuelle prioritering (prioritet) og den aktuelle driftseffekt. Den nederste del af instrumentbrættet giver en detaljeret visning af de vigtigste parametre for hver tilsluttet oplader.

Opladningsprofil

I området "Load Profiles" får operatøren et overblik over ladedata fra alle tilsluttede opladere. Forskellige tidsintervaller kan vælges, et hvilket som helst antal enheder kan ses i sammenligning, og evalueringer kan downloades. Dataene kan bruges til at indhente nyttig information til at optimere opladningsprocesser, f. g. for at undgå belastningstoppe ved at indstille passende opladningsgrænser.

Generelle indstillinger

Knappen "Generelle indstillinger" tilbyder også en række individuelle indstillingsmuligheder. For eksempel kan effektgrænser defineres i kW, opladningstidspunkter kan konfigureres eller personlige prioriteter indstilles baseret på kategorier som "Opladere", "Status for  opladning (SoC)" og "Truck ID".

Har du spørgsmål?

Rådgivning om dykkesystemer fra energieksperterne hos STILL
Udnyt vores ekspertise inden for bæredygtig intralogistik. Vi hjælper dig gerne med at beslutte dig for dit fremtidige energisystem.

Kontakt

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

040 / 331 348

Anmodning til: Smart energienhed

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Downloads

  • Brugsanvisning Smart Energy Unit PDF, 4 MB Download

Du er muligvis også interesseret i