Availability. Reliability. Speed.

Tilgængelighed. Pålidelighed. Hastighed.

STILL service

Søg
Subject
Tiltale*

Du kan regne med os

Vi måler alt, hvad vi gør ud fra vores kunders tilfredshed. Når det gælder tilgængeligheden af din intralogistik, kender vi ingen kompromiser.

Tilgængelighed

Tilgængelighed

Dit dedikerede STILL-team, der består af en regional service manager og serviceteknikere, er tilgængeligt døgnet rundt og - takket være et udbredt servicenetværk - er der altid nogen i nærheden.

Pålidelighed

Pålidelighed

Vores tekniske ekspertise, den høje kvalitet og tilgængelighed af STILL Original Parts® såvel som vores internationale partnerskaber med leverandører af dele garanterer problemfri og succesrig service hver gang.

Hastighed

Hastighed

Vi svarer straks på enhver anmodning. Vores standardiserede, digitalt ledede og optimalt planlagte reparations- og serviceprocesser samt levering over natten af reservedele gør det muligt for os at holde nedetid til et absolut minimum.

Ekspertråd

Ekspertråd

Intet kommer forbi en STILL servicetekniker. Med ekspertuddannelse, der giver dem mulighed for at få et komplet overblik over dit system, kan de øjeblikkeligt identificere, hvor og hvordan dine maskiner og lagerfaciliteter kunne forbedres.


Vores ydelser

En række tjenester perfekt tilpasset til dine aktiviteter og applikationer - fra reparationsordrer til fuldservice kontrakter.

Servicehotline

Din direkte kontakt til vores eksperter

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Vores specialkonsulenter er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores serviceportefølje.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digital Services

Vi udvikler løbende vores produkter og løsninger og arbejder utrætteligt med at drive vores digitale tjenester fremad. Med tusinder af kunder, der allerede drager fordel af STILL-flådestyring, vil 'neXXt-generationen' snart være klar til Lift-off. Fremtiden er digital.


Kunde cases


Pålidelighed

Som med alle STILL-produkter er vores service også meget omkostningseffektiv for dig. Enkel at bruge, kraftfuld, pålidelig, alsidig og enkel at koble med digitale systemer - vores løsninger bruger så lidt af dine værdifulde økonomiske og menneskelige ressourcer som muligt. Derfor er STILL-løsninger nøglen til din økonomiske succes. Simpelthen effektivt.

Test

Din tilfredshed

Vi vil sikre dig, at STILL Service er til stor fordel for dig. Vi er overbevist om, at den eneste måde at vinde din tillid på er at lytte nøje, forstå dine krav og opfylde disse krav med absolut pålidelighed. Den eneste, der kan bedømme, om vi lykkes med dette eller ej, er dig. Derfor beder vi mere end 10.000 af vores servicekunder om feedback hvert år på, hvor glade de er med vores tjenester, vi analysere resultaterne for at se, hvordan vi kan forbedre os. Vores tilfredshedsgrad på 97 procent bekræfter, at vi gør masser rigtigt, mens vi også motiveres til at fortsætte med at udvikle vores tjenester i partnerskab med dig.


Downloads

  • STILL Service Brochure (engelsk) PDF, 2 MB Download

Kontakt os

Vores eksperter er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores portefølje

Udfyld formularen

Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ring til en konsulent

Din direkte linje til vores eksperter

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.