[Translate to Denmark (Danish):] Einkaufsführer für Lieferanten der STILL GmbH

Leverandører og samarbejdspartnere

Indkøbsvejledning for leverandører til STILL GmbH

For at sikre en ånd af partnerskab og tillid med nuværende eller nye leverandører, har STILL-virksomheden defineret en stram kravprofil. Centralt i denne politik er, at præstation og modydelse, muligheder og risici afvejes mod hinanden. Grundlaget for vores indkøbsstrategi: de høje krav, STILL Purchasing stiller til leverandører og produkter, er de samme, som vores kunder stiller til vores produkter.

STILL købere vælger leverandører ud fra et synspunkt om kvalitet, service (overholdelse af deadlines og udviklingsarbejde) plus omkostningsoptimering og er altid opsatte på at opbygge langsigtede værdipartnerskaber.

Fordi de krav, der stilles til os, er præget af korte leveringstider og hurtig tilpasning til markedskræfterne, forventer vi også fleksibilitet og en overgennemsnitlig leveringsparathed fra vores leverandører.

Samarbejde

For at optimere værdiskabelseskæden driver STILL en integreret leverandørstyring. Grundlaget herfor er:

  • Tidlig inkorporering af vores leverandører i udviklingsfasen, for at kunne gribe og implementere genkendelige potentialer allerede på dette stadium.
  • Opbygning af langsigtede relationer med leverandører, der som partnere i værdiskabelse ikke kun fremstille individuelle dele, men i stigende grad fungere som leverandører af samlinger eller systemer.
  • I vores dispositionsmetoder, at gøre op med individuelle afkald og bevæge sig mod en levering synkront med produktionen.
  • Konverter kvalitetsinspektion til en systematisk kvalitetssikring med tidlig forudgående information om fejl.
  • Konkurrencedygtige priser og omkostninger, målt på verdensmarkedsniveau.

Strategi

STILL Indkøb pålægges at støtte leverandører i udførelsen af ​​sine opgaver. Elementer i indkøbsoperationen i leverandør-kundeforholdet er:

Produktgrupper. Kvalitet - altid velkommen!

Er du leverandør af følgende produkter og produktgrupper og opfylder du vores høje krav til kvalitet og omkostningseffektivitet? Så giv os et tilbud og profit på STILLs voksende succes som virksomhed.