[Translate to Denmark (Danish):] Reach Trucks - Innovation at every level.

Reach Trucks

Maskiner

Innovation på alle niveauer.

STILL reach trucks er ikke kun fremragende på grund af deres løftehøjde på 13 meter. Også den kendsgerning, at gaffeltrucken takket være enorme restkapaciteter kan løfte op til 1000 kg op til en høj højde, er kun en lille brik i puslespillet.

Ud over stor økonomisk gennemførlighed, den kraftfulde motor og de fremragende køreegenskaber, vil du få gavn af mange unikke funktioner, som kun er tilgængelige for STILL-gaffeltrucken. Dette inkluderer Active Load Stabilization (ALS), Dette betyder at du allerede håndterer det næste gods, mens andre stadig venter på, at deres mast stopper med at svinge. Ventetiderne foran hylderne vil blive reduceret med op til 80 procent!

Også dynamisk og jævn mastovergang i en hidtil uset kvalitet er noget, du aldrig vil gå glip af igen. Dette er muligt ved hjælp af et optisk højdemålingssystem, som også giver mulighed for automatisk forvalg af højden eller en præcis indikation af den aktuelle løftehøjde på det digitale display. Hvis du har brug for at flytte lange store varer, vil du hurtigt lære at sætte pris på fordelene ved fire-vejs FM-4W-gaffeltrucken. Og FM-X SE med dens superelastiske dæk vil give din indendørs og udendørs lasthåndtering ekstra rækkevidde.

  • 13000 mm
  • 2500 kg
  • 8000 mm
  • 2000 kg
  • 9650 mm
  • 2500 kg
Basic Truck Application Hardness Special / Attachments
FM Flexible Drive Truck
C Classic Line
X Xcellence Line
SE Superelastic Tyres
4W Four Way Direction

Downloads

Kontakt

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

Anmodning til: Reach trucks

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.