Filosofi

STILL Missionserklæring


Vi er tilgængelige for vores kunder. Deres tilfredshed styrer vores aktiviteter

Det er vores opgave at aktivt bidrage til vores kunders succes. Vi er drevet af vores kunders nuværende og fremtidige behov.
Med tilpassede løsninger vinder vi vores kunders tillid hver dag. Tilfredse kunder er grundlaget for vores bæredygtige succes.

Vi tilbyder fremragende løsninger og anvender intralogistik, for at skabe en konkurrencefordel for vores kunder.

Vi forbedrer vores kunders ydeevne med kompetence og innovation. For at tage føringen i branchen, investerer vi i vores medarbejdere og teknologier.
Vi går modigt ind i innovative markeder som digitalisering eller automatisering. Dermed får vi svar på fremtidens spørgsmål. Vi fokuserer på kvalitet og lang levetid. Det at vi stiller store krav til ergonomisk komfort og brugervenlighed, gør vores løsninger unikke.

Vi påtager os ansvar. Vores styrke kommer fra vores medarbejdere.

Hver enkelt af os tager ansvar for vores virksomheds mål. Vi kræver og tilskynder til uafhængigt arbejde baseret på individuel ansvarlighed. Vi samarbejder som præstationsorienterede partnere.
Vi giver og forventer åben og hjælpsom feedback, for løbende at forbedre os. Vi fremmer vores medarbejders alsidighed og potentialer, og er ansvarlige for balancen mellem arbejdslivet og privatlivet.

Vi bevarer vores miljø, og handler bæredygtigt.

At bevare og opretholde et sundt miljø er grundlaget for vores eksistens. Ansvarlig brug af naturressourcer er en topprioritet, og når vi udvikler nye produkter, har vi deres økologiske fodspor i tankerne lige fra starten. Vi bruger genanvendelige materialer og miljøvenlige produktionsprocesser. Vi designer vores arbejdsområder så de er så miljøvenlige som muligt. Vi forpligter vores leverandører og partnere til at drive miljøvenlige virksomheder.

Vi er pålidelige og følger alle lovbestemmelser der hvor vi opererer, og respekterer social og kulturel forskellighed.

Som et internationalt selskab opererer vi i forskellige lande.
Vi overholder lovbestemmelser og interne retningslinjer. Det er sådan vi yder et bæredygtigt bidrag til udviklingen af samfundet.

Vi ønsker at gøre en forskel, for alle der arbejder sammen med os.

Vi gør konstruktiv, løsningsorienteret brug af vores styrker og evner til alles fordel.
Kun et rentabelt selskab vil sikre job i fremtiden. Vi opnår vores virksomheds mål med kompetence og pålidelighed. Dette gør sig mærkbart for vores kunder, medarbejdere, leverandører og aktionærer.

STILL - Brandet

Ønsker du at lære mere om vores filosofi og vores brand? Så læs mere i vores bog