Digitale løsninger

fra STILL

Keep it simple and smart

Som en af ​​vor tids vigtigste megatrends ændrer digital transformation måden, vi lever og arbejder på. Den åbner døren til helt nye måder at skabe værdi på. Det gælder især intralogistik: nye forretningsmodeller, banebrydene produkter og tjenester, fleksibelt automatiserede processer og komplekse netværkssystemer revolutionerer den intralogistiske spilleplads.

STILL neXXt
Det centrale, digitale økosystem for alt

Hvordan gør vi det? For eksempel med STILL neXXt, vores centrale, digitale økosystem til alt. Billedligt set modtager du en hovednøgle til alle produktløsninger, tjenester og kontrolfunktioner i din intralogistik.

I den digitale tidsalder tilbyder STILL dig en ny enkelhed til morgendagens kompleksitet. Du får alt fra en enkelt kilde: innovativ hardware, brugervenlig software og førsteklasses service, som du altid kan stole på. Sammen udvikler vi en skræddersyet løsning, som du kan indstille morgendagens tempo i dag.


Diagnose: webbaseret og samarbejdsvillig

"I fremtiden vil det" co-operative diagnostics "webbaserede værktøj stille STILL-serviceteknikere med den samlede viden fra Research & amp; Development Department - uanset hvor i verden de arbejder i øjeblikket.

Viden er kun effektiv, hvis den deles - især når det gælder servicekvalitet og innovative elektroniske truckstyringssystemer. I en presserende situation har alle 3.500 STILL serviceteknikere, der opererer over hele verden, adgang til hele spektret af den viden, de har brug for. Tidligere leverede "skærmdeling" allerede specifik ekspertviden til serviceteknikere, når det var nødvendigt. "

Det er her, den nye kooperative diagnostik opnår et afgørende skridt fremad : en ekspert i baggrunden deler dataene fra den aktuelle diagnosticeringsproces. Dette sikrer samlet serviceviden for at løse en specifik lastbilproblem og tillader også indgriben i truckens system (der har behov for udvidede rettigheder). ”Augmented Reality” -metoder vil også blive brugt i fremtiden, dvs. dataglas, hvor teknikeren har en dialog med supporten i baggrunden.

Flere oplysninger om: Case Study - ServiceXpert
Diagnosis


Digital flådestyring

Digital fleetmanagement

Effektivitet med et tryk på en knap

Digital flådestyring giver dig mulighed for at overvåge, analysere og optimere din hele flåde i realtid. Det giver dig en central oversigt over alle relevante køretøjsdata - til enhver tid, hvor som helst og på enhver slutbrugerenhed.

Opdag potentielle besparelser, kontroller servicedatoer, overblik over driftstider: Al vigtig information stilles til rådighed med de relevante softwareværktøjer med et tryk på en knap og er hurtigt forståelige takket være visuelle præsentationer. På denne måde gør digital flådestyring det nemmere for dig at træffe de rigtige beslutninger.

Vores løsning: STILL neXXt flåde

STILL neXXt flåde er den første komponent i vores centrale, digitale økosystem og vores svar på spørgsmålet om, hvad moderne digital flådestyring kan. Med STILL neXXt flåde kan du fleksibelt bruge potentialet i digital flådestyring efter dine behov ved at kombinere tilgængelige webapplikationer for at administrere din flåde mere enkelt og effektivt end nogensinde før.

Flere oplysninger om STILL neXXt flåde


Digitale hjælpesystemer

FAS

Gør arbejdet simpelthen bedre

Køreassistentsystemer er digitale hjælpere, der hjælper føreren i visse situationer. De seneste års teknologiske fremskridt har åbnet op for et væld af nye muligheder for sådanne systemer, hvorfor de bliver stadig mere udbredte.

Assistancesystemer registrerer relevante køretøjsdata, der kommer ind fra en række forskellige sensorer. På den ene side giver de operatøren nyttig information på dette grundlag, og på den anden side styrer og udvider de industritrucks funktionalitet. På denne måde gør de arbejdet lettere, mere effektivt og sikrere, hvilket gør dem til en vigtig nøgle til hurtige transporter og sikre processer.

Smarte assistancesystemer fra STILL

STILL assistentsystemer er nervesystemet for vores industrilastbilers digitale intelligens. Drag fordel af større effektivitet, mere sikkerhed og en bemærkelsesværdigreduktion af arbejdsbyrden.

Vores assistentsystemer reducerer automatisk kørehastigheden til sikkerhedsgrænser, stop mast vibrationer, overvåg den mulige løftehøjde afhængigt af lastens vægt eller plan ujævnt underlag ved dynamisk at justere chassiset i millisekunder. Og det er kun en brøkdel af, hvad de er i stand til.Automatisering

Automation

Processikkerhed møder effektivitet

Automatiskmanuelle godstransporter lover flere fordele. Disse omfatter for eksempel permanent sikre og effektive arbejdsprocesser samt en konstant høj varestrøm, hvis det er nødvendigt, døgnet rundt. Afhængigt af krav kan individuelle procestrin, underafsnit eller hele materialestrømmen fra varemodtagelse til vareafsendelse automatiseres.

Teknologiske fremskridt muliggør nu også autonome løsninger. Din yderligere fordel i forhold til automatisering: Industritruckene skal ikke længere undervises i egentlig lagerdesign. I stedet genkender autonome køretøjer deres miljø uafhængigt og reagerer dynamisk - selv når det ændrer sig

STILL automationsløsninger:
Fleksibilitet én gang, effektivitet to gange

Hver dag lægger vores ingeniører og udviklere deres hjerte og sjæl i at rykke grænserne for, hvad der er muligt med automationsløsninger. Deres mission: at sætte nye benchmarks i vores kunders produktionsmiljøer og logistikcentre med hensyn til brugervenlig fleksibilitet, maksimal sikkerhed og uovertruffen effektivitet.

Til STILL automationsløsningerne


Brug Cases

Digitale løsninger i praksis. Oplev vores succeshistorier.

Desværre er der endnu ingen applikationseksempler til denne branche.

Her finder du en oversigt over alle vores referencer.

Kontakt os

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

+45 76 319 800

Anmodning til: Digitale løsninger

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.