Reolsystemer Flytbare reoler

System til maksimal udnyttelse af pladsen

 • Meget høj lagerkapacitet på grund af optimal udnyttelse af lagervolumen.
 • I stedet for en truck-hovedindgang kan der efter behov også samtidig åbnes op for flere smalle gange.
 • Det samlede anlæg kan opbygges i flere enheder og således hæves lagerkapaciteten gradvis.

Vil du lagre dine varer så pladsbesparende som muligt? Tag et kig på flytbare reoler fra STILL. Dette reolsystem kræver kun plads til en enkelt arbejdsgang til opbevaring og plukning - resten af lageret kan bruges til opbevaring.

Fordelen af flytbare reoler: Gangene i dette system er monteret på vogne, der flyttes af elmotorer. STILL flytbare reoler tillader pladsbesparende opbevaring af varer, mens hver lagerplads kan nås direkte ved at flytte reolen.

Da der kun er en gang, kan den ledige lagerplads optimalt anvendes. For eksempel er det en fordel for kølehuse og frysere. Sammenlignet med andre reolsystemer kan mange flere varer opbevares på et givet gulvareal. Bredden af gangen i en STILL flytbar reol kan tilpasses til de industrielle trucks, der anvendes.

Vognene betjenes af kontrolsystemer på reolerne, via fjernbetjening eller automatisk via en grænseflade, der er forbundet til et lagerstyringssystem. Lysbarrierer er installeret til fodgængerbeskyttelse.

Kontakt

Vil du have yderligere oplysninger?

Vores kundeserviceteam er til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende flytbare reoler.

+45 76 319 800

Anmodning til: Flytbare reoler

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Flytbare reoler - design

De flytbare reoler består af reolen selv, en vogn og styreskinner samt kontrol- og sikkerhedsudstyr. Lysbarrierer er installeret til fodgængerbeskyttelse.

Reolen er normalt en palle- eller grenreol. Derfor kan lange materialer eller forskellige belastninger opbevares på paller på reolerne. Længden af de dynamiske reoler og antallet og højderne af niveauer tilpasses individuelt til dine krav. Derefter vælges en egnet vogn, som er i stand til at bære det ønskede last. Vognene bevæger sig på skinner.


Flytbare reoler - komponenter

Skinner

Et flytbart reolsystem kræver skinner i gulvet, hvorpå reolsystemet kan bevæge sig. Der er styreskinner med riller og glatte skinner, de såkaldte løbeskinner. Den øvre kant af disse styreskinner er på gulvniveau. Da gulvet endnu ikke er installeret i nybyggede bygninger, er det ofte muligt at installere højere kranskinner. Den høje kranskinne kan installeres inde i det øverste gulvlag. Gulvet laves derefter omkring skinnen og fastholdes i gulvet. I eksisterende lagre kan flade skinner installeres i en nedskåret rille eller direkte på det eksisterende gulv. Direkte installationer på den eksisterende gulv kræver efterfølgende installation af et nyt gulvbelægningslag.

Vogne

Vognen er en central del af flytbare reolsystemer. Reolerne er monteret på vognen. Vognene er udstyret med motorer. Disse motorer flytter vogne på skinnerne langs gulvet.

Der er to- eller firehjulede vogne, der er udstyret med enten glatte eller styrende hjul. Vognenes konstruktion afhænger af de vægten af det planlagte gods.

Beskyttelse på reol yderside

Ydersiderne af de flytbare reoler er udstyret med lysbarrierer. Lysbarriererne bruges til adgangskontrol i driften.

Hvis lysbarriererne bliver afbrudt af en fodgænger eller en truck, mens den flytbare reol bevæger sig, stoppes systemet automatisk. Desuden er systemet udstyret med nødstopknapper.


Flytbare reoler - vigtige planlægningsparametre

Billedet viser forholdet mellem hyldeniveauer, løftehøjder, de krævede trucks og arbejdsbredder. Trucken og den flytbare reol er synkroniseret og planlagt i overensstemmelse med dine krav.


Flytbare reoler - tilbehør

 • Lyskontrol:Kontrolelementerne på den flytbare reol kan udvides med yderligere relæer, for eksempel for at tænde belysningen i den åbne gang.
 • Luftcirkulation om natten:Arbejdsgangene er adskilt med lige meget afstand mellem alle vogne. Da luften kan cirkulere bedre i denne position, anvendes denne funktion ofte i frosne lagre for at muliggøre optimal nedkøling af varerne.
 • Plukkeposition:Arbejdsgangene er fordelt mellem flere vogne. I dette tilfælde skal det defineres, om gangene skal være lige store for alle vogne eller kun for visse vogne. Smalle gange dannes, hvor medarbejdere er i stand til at plukke ordrer fra de lavere niveauer af systemerne. Flere medarbejdere kan arbejde sammen med systemet på samme tid.
 • Kontrol:Kontrolenhederne bruges til at åbne en gang ved at flytte de enkelte vogne.
 • Fjernstyring:Den valgfrie fjernstyring gør det muligt, at spare gåafstand og tid ved at åbne en gang direkte fra trucken.
 • Hovedafbryderskab:I bund og grund er hovedafbryderskabet monteret tæt på reolsystemet. Hovedafbryderskabet indeholder systemets hovedkontrolkomponenter. De forskellige kontrollamper giver oplysninger om statussen på reolen og viser mulige fejlmeddelelser.
 • Ekstra kontrolpanel: For at undgå lange gåafstande i lageret er der mulighed for, at et ekstra kontrolpanel kan monteres på reolen. Dette er en ekstra styringsenhed, der tilbyder alle funktioner der normalt kun leveres af hovedafbryderskabet. De bruges også i kølehuse eller frysere, hvor hovedafbryderskabet er placeret i et separat område uden for køleområdet. Ved hjælp af et ekstra kontrolpanel kan alle funktioner betjenes fra køleområdet.
 • Registrering af trucken:Med indstillingen "registrering af trucken" har trucken adgang til gangen via yderligere lysbarrierer, der er placeret på truckens højde. Hvis en truck forlader arbejdsområdet, skifter systemet automatisk til "ledigt", ingen yderligere knap skal trykkes. Systemet kan flytte med det samme.
 • Transportdæksel: Vognene er forsynet med dæksler (chipkort) for at beskytte tilgængelige farlige områder og for at forhindre ulykker. Ud over chipkort kan valgfrie placeringsrammer anvendes, hvilket øger chipkortets belastningskapacitet på det laveste vognniveau.
 • Gitter på bagvæggen/sikkerhedshegn:Gitter på bagvæggen bruges til at beskytte fodgængere. Disse komponenter er fastgjort på bagsiden af en reol eller til gulvet. Gitteret forhindrer medarbejdere i at blive såret af paller, der falder ned fra stativet. Sikkerhedshegn sikrer, at der kun kan fås adgang til systemet gennem indgange som er beskyttet af lysbarrierer.

Køb af flybare reoler

Et lager planlagt for effektivitet og høj økonomisk gennemførlighed. Drag fordel af den professionelle konsultation med vores STILL eksperter. Før du træffer en købsbeslutning, kontrollerer vi alle aspekter - fra dit lagerdesign til at diskutere de planlagte arbejdsgange med dig. Der er mange grunde til, at du skal beslutte dig for STILL, når du køber en flytbar reol:

 • Mange års ekspertise: 95 år.
 • Partnerskab, som du kan stole på.
 • Holistisk premiumkoncept - fra rådgivning til service .
 • Altid tæt på dig: 14 filialer, 37 udlejningskontorer & 800 serviceteknikere i Tyskland.
 • Et uddannet installationsteam sikrer korrekt montering af dine flytbare reoler.

Kontakt

Vil du have yderligere oplysninger?

Vores kundeserviceteam er til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende flytbare reoler.

+45 76 319 800

Anmodning til: Flytbare reoler

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.