/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Original Parts®

Sikkerhed begynder med originale reservedele

Det, der adskiller STILL, er ikke kun den høje tilgængelighed, kvalitet og ydelse af industritruckene, men det faktum, at reservedele også er underlagt de samme krævende standarder.

Hvorfor vælge Original Parts®?

Sikkerhed.

Kun ved hjælp af Originale dele kan du garantere, at dine dele er blevet underkastet STILLs krævende kvalitetsstandarder og brug af materialer af høj kvalitet, som på sin side garanterer det højeste niveau for sikkerhed for dig og dine maskiner. Produkt- og brandpirateri er ekstremt skadeligt for dem, der køber imiteringsprodukter. Forfalskede produkter fremstilles under tvivlsomme produktionsbetingelser og har ofte betydelige sundheds- og sikkerhedsrisici på grund af deres dårlige kvalitet.

Pålidelighed.

STILL Original parts® er certificeret og gennemgår intensiv kvalitetskontrol. De garanterer de højeste niveauer af pålidelighed og 'Made in Germany' kvalitet. Med en lang levetid og garanteret minimumstilgængelighed på 12 år, sikrer de den løbende drift af din flåde, hjælper med at bevare værdien af ​​dine maskiner og forhindre dyre driftstop. Det faktum, at disse efterligninger forekommer så meget billigere, skyldes den manglende kvalitetskontrol og brugen af ​​dårlige materialer. Der er ingen måde at vide, hvad de efterfølgende omkostninger, der opstår som følge af køb af disse efterligninger, vil være.

Hastighed.

Kun STILL Original Parts® kan garantere hurtige reparationer i OEM-kvalitet. Vi kan levere over 51.000 reservedele på kortest mulig tid.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Gafler med særlig skridsikker belægning *

Når du kører på ujævne overflader, transporterer gitterbokse eller når du bremser hårdt, kan lasten på gaflerne nogle gange bevæge sig utilsigtet. Der er mange fordele ved at anvende en gallerbelægning * som en eftermontering:

 • let montering på stedet (til alle typer truck og gaflert)
 • beskytter mod glidning af lasten og øger derfor arbejdssikkerheden
 • øget sikkerhed takket være farve signalering
 • reducerer beskadigelse af varer
 • reducerer støjemissioner ved at dæmpe vareplukning
 • øger slidstyrken og forlænger derfor deres levetid
 • farvesignaler: større synlighed reducerer risikoen for ulykker
 • elektrisk ledende version findes også

* Der verserer patent i Tyskland. Nyttighedsmodelbeskyttelse i Tyskland

 

STILL Originale superelastiske dæk

Superelastiske dæk fra STILL er solide dæk, der består af flere lag. Disse er udelukkende fremstillet af en speciel gummiblanding; de er ekstremt robuste og er ikke luftfyldte. Dette begrænser i hvor høj grad chok og vibrationer optages.

Den måde, hvorpå STILL Original superelastiske dæk konstrueres, gør dem fuldstændigt punkteringsbestandige og betyder, at de kræver nul service. De tilbyder en meget høj grad af stabilitet med lav rullemodstand og fleksible håndteringsmuligheder, da de også kan monteres på pneumatiske dækfælge.

STILL Original superelastiske dæk er velegnede til både indendørs og udendørs brug.

STILL Original solide gummidæk

Dæk af massivt gummi fra STILL er fremstillet af en meget modstandsdygtig gummiblanding, er ikke luftfyldt og har en meget lille diameter. Dæk af massivt gummi fungerer ikke som støddæmpere.

STILL Original solide gummidæk er fuldstændigt punkteringsbestandige og kræver nul service. De er ideelle til transport af meget tung belastning eller til anvendelse i applikationer, der kræver særlig præcis håndtering.

STILL Originale solide gummidæk er designet til indendørs brug.

STILL Originale pneumatiske dæk

Pneumatiske dæk fra STILL er luftfyldte dæk lavet af en speciel gummiblanding. De er designet til at give fremragende kørekomfort og en høj grad af trækkraft og er også velegnede til kørsel på ujævne overflader.

STILL pneumatiske dæk giver den bedst mulige stødabsorbering og hjælper med at beskytte trucken, føreren og lasten. Selv når de transporterer ekstremt store belastninger og navigerer i stramme hjørner, tilbyder de høj sidestabilitet og lav rullemodstand.

STILL Originale pneumatiske dæk er beregnet til udendørs brug.

 

Brændstoffiltre

Smudspartikler i brændstoffet kan øge sliddet i forbrændingsmotorer. Vores STILL originale brændstoffilter fjerner snavspartikler fra brændstoffet og hjælper derfor med at forlænge vores maskiners levetid.

I dieselmotorer kan forurenet brændstof skade injektionspumpen og injektionsdyserne. Originale brændstoffilter fra STILL fjerner snavspartikler fra din diesel, inklusive støv eller rust, hvilket sikrer, at komponenterne fortsat fungerer på et højt niveau i længere tid.

Der anvendes kun omhyggeligt udvalgte materialer af høj kvalitet til fremstilling af STILL originale brændstoffilter. Som alle STILL-produkter er brændstoffiltrene skræddersyet, hvilket beskytter vores STILL-maskiner mod lækager. Dette forhindrer miljøforurening og skader på køretøjet.

Hvordan du drager fordel

 • snavspartikler filtreres ud fra brændstof
 • Enhedernes levetid forlænges
 • Miljøforurening og skader på køretøjer forhindres

Luftfiltre

Vores STILL dieselenheder kan kun fungere ordentligt med den optimale kombination af brændstof og luft. Med deres optimerede strømningsmodstand sikrer STILL originale luftfiltre konstant høj effektivitet med meget lavt brændstofforbrug.

Vores STILL originale luftfiltre adskiller urenheder som støv, sand og sod fra luften, når den suges ind. Dette hjælper med til at sikre optimal forbrænding med lave forurenende emissioner.

Vores filtre beskytter også forbrændingskammeret mod urenheder, der kan forårsage sæbedannelse og til sidst motorslitage.

Hvordan du drager fordel

 • Optimeret strømningsmodstand
 • Optimal forbrænding med lave forurenende emissioner
 • Beskyttelse mod urenheder

Oliefiltre

Moderne, effektive motorer kræver en tilstrækkelig forsyning af motorolie til smørepunkter som stempler, stempelringe og cylinderforinger. Vores STILL originale oliefiltre sikrer optimal forsyning af olie, forhindrer dråber i ydeevnen og beskytter mod motorskader.

Motorolien i enheden forurenes konstant med forbrændingsrester, støv, kul og sod. STILL Originale oliefiltre renser smørekredsløbet og forhindrer for tidligt brug af motoren.

Så længe de specificerede skiftintervaller overholdes, sikrer vores STILL originale oliefiltre en konstant høj motorydelse.

Hvordan du drager fordel

 • Optimal olieforsyning
 • Rengøring af smøringskredsløbet
 • Konstant høj motorydelse

Hydraulisk oliefiltre

De vigtigste funktioner i din STILL-flåde inkluderer høj maskintilgængelighed såvel som den kraftige funktion af løfte-, vippe- og styrecylindrene. Funktionen af vores STILL originale hydrauliske oliefiltre er at beskytte vores moderne hydrauliske systemer mod slid.

De mest almindelige urenheder, der findes i hydrauliske systemer sammen med vand og luftbobler, er de faste partikler, der opstår som et resultat af slid og erosion. Med vores STILL originale hydrauliske oliefiltre filtreres disse urenheder effektivt. STILL Original hydrauliske oliefiltre hjælper med at garantere ydeevne og høj maskintilgængelighed.

Hvordan du drager fordel

 • Høj maskine tilgængelighed
 • Beskyttelse mod slitage
 • Høj ydelse og maskine tilgængelighed
 

Mere information

STILL Originale førersæder er designet i henhold til ergonomiske retningslinjer og tilbyder derfor et højt niveau af komfort såvel som sikker og brugervenlig håndtering.

STILL Originale førersæder fås i forskellige versioner og med adskillige udstyrsmuligheder - skræddersyet til dine specifikke krav.

 

Mere information

Størstedelen af disse meget følsomme komponenter er udviklet internt af STILL og er underlagt de strengeste sikkerhedskrav. Dette betyder, at alle STILL originale elektroniske komponenter er perfekt designet til brug i STILL maskiner og garanterer den bedste ydelse, tilgængelighed og sikkerhed.

 

Mere information

Gaffeltrucks kræver regelmæssig service, hvis de skal forblive i drift på lang sigt og fungerer med fuld kapacitet. STILL Original servicesæt holder dine maskiner kørende og hjælper med at undgå uforudsete følgeskader. Med et servicekit fra STILL har du konstant adgang til alle de nødvendige komponenter til service, hvilket betyder, at du kan have dine maskiner tilbage og køre på kort tid.

Vores tilpassede STILL originale servicesæt gør servicering af STILL industritrucks enklere, hurtigere og mere omkostningseffektivt end det ville være at købe hver servicekomponent individuelt.


Downloads

 • STILL Service Brochure (engelsk) PDF, 2 MB Download

Kontakt os

Vores eksperter er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores portefølje

Udfyld formularen

Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ring til en konsulent

Din direkte linje til vores eksperter

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Andre ydelser

En række tjenester perfekt tilpasset dine aktiviteter og operationer - fra reparationsordrer til fuldservice.