El-gaffeltruck RX 60 3,5 – 5,0 t

Alt.
Undtagen emissioner.

  • Løftekapacitet 5000 kg
  • Løftehøjde 7180 mm
  • Fart 20 km/h

Peak performer

Gør dig klar til en overlegen elektrisk gaffeltruck.

For en energipakket top performer i vægtklassen 3,5 til 5,0 ton. RX 60-35 / 50 håndterer enhver udfordring og afslører sine evner fra det allerførste sekund: løft, acceleration og bevægelse i toptid. Du vil opleve en utrolig intuitiv interaktion med køretøjet, mens den aktivt understøtter dig i dit arbejde med smarte hjælpesystemer. Den lange batterilevetid og muligheden for at genoplade hurtigt og på stedet giver dig kompromisløs tilgængelighed. Opladeren kan monteres direkte om bord, hvis det kræves, men du har brug for den overraskende sjældent, for på trods af al sin magt bruger RX 60 mindre energi end andre køretøjer i sin klasse. Udnyt det brede udvalg af varianter og udstyr, og konfigurer den perfekte gaffeltruck til din applikation.

Lad dig inspirere af produktiviteten fra din højtydende gaffeltruck. Fordi RX 60 kan gøre alt - undtagen emissioner.

NY
Uforpligtende tilbud
LEJE
Uforpligtende lejetilbud
BRUGT
Vore tilbud på brugte trucks

Anmodning til: RX 60 3,5 – 5,0 t

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*

Maksimal ydelse

Udnyt den fremragende håndteringskraft i RX 60 til at få dine varer til deres destination endnu hurtigere! Gaffeltrucken løfter og sænker på rekordtid, accelererer til over 20 km / t og mestrer stigninger og ramper som ingen anden gaffeltruck i sin klasse. Bliv elektrificeret - af en ydeevne, der er uden sidestykke.

Start op og flyt belastninger over en afstand på 15 meter? På 5,7 sekunder! →
Løfter hurtigere! →
324 tons på 3.600 sekunder →

Start op og flyt belastninger over en afstand på 15 meter? På 5,7 sekunder!

Op og afsted: RX 60s elektriske motor har overraskende meget kraft og accelererer hurtigt. Så hurtigt, at de første 15 meter kan køres fra en stående start på bare 5,7 sekunder - med belastning.

Løfter hurtigere!

Op og ned, op og ned, op og ned ... Uanset hvad der skal gøres, sparer den nye RX 60 værdifulde sekunder. På et sekund løfter eller sænker den belastningen med en halv meter.

324 tons på 3.600 sekunder

Flyt flere varer på kortere tid: Med den nye RX 60 kan du transportere 324 tons. Per time.

Holder længere, bruger mindre

RX 60 leverer ydeevne på højeste niveau. Hvor meget energi bruger den? Mindre! Den intralogistiske top performer kombinerer minimalt energiforbrug med maksimal ydelse og kan klare op til to komplette skift uden pause til genopladning. Li-ion-batterier til "klat" opladning muliggør endda drift døgnet rundt. Samtidig er RX 60 så let at vedligeholde, at besøg fra en STILL servicetekniker bliver et hurtigt pit stop.

Udholdenhedsspecialist →
Energi sparer →

Udholdenhedsspecialist

Stol på laaaange driftstider med kun en batteriopladning. Eller brug et lithium-ion batteri og korte "klat" opladninger til drift døgnet rundt. Og takket være den valgfri indbyggede oplader kan du oplade køretøjet, lige de hvor stikkontakten er.

Energi sparer

Maksimal ydelse, minimalt forbrug: RX 60 bruger mindre energi: Et minimum på 8,7 7 kW / er tilstrækkeligt til at håndtere varerne på rekordtid.

Når operatør og køretøj bliver et

Sæt dig til rette i den store kabine. Oplev hvordan det føles at have fuld kontrol overalt. I RX 60 mødes du af et enestående synsfelt, intuitivt placeret styring og smarte hjælpesystemer. Oplev den ekstraordinære interaktion med køretøjet, og udfør dine opgaver bedre, hurtigere og mere sikkert end nogensinde før.

Den ergonomiske oplevelse →
Et køretøj, der vil gøre dig bedre →
Tag plads - og begynd at tro dine egne øjne. →

Den ergonomiske oplevelse

Træd ind gennem den brede adgang til køretøjet, læg mærke til de smart placerede håndtag, bemærk det fremragende udsyn og indstil styringen, så den passer til dine behov. Sådan fungerer ergonomi.

Et køretøj, der vil gøre dig bedre

Digitalt styret præskiftstjek før start. Hurtig start, så snart du sætter dig ned. Beskyttelse mod overbelastning, hvis du løfter for meget for højt. Automatisk hastighedsjustering, når du drejer. RX 60 hjælper dig med at gøre dit bedste.

Tag plads - og begynd at tro dine egne øjne.

Velkommen til din fantastiske arbejdsplads, Hvert betjeningselement er placeret nøjagtigt hvor det føles rigtigt, og med den indbyggede computer STILL Easy Control har du direkte adgang til alle funktioner og ydeevnedata.


RX 60 3,5 – 5,0 t i detaljer

De "simpelthen effektive" faktorer: Performance-attributter som et mål for økonomisk effektivitet

Simply easy

Intuitiv håndtering:
Standard, let at bruge betjeningskoncept på tværs hele RX-produktlinjen

Effektivitetsforbedrende:
Let adgang til en meget ergonomisk kabine

STILL Easy Control computer:
Alle relevante oplysninger i et blik og ydeevne funktioner kun et klik væk

Ultrahurtig:
Let betjent batteriskift fra siden

Simply powerful