Brugte trucks

Brugte gaffeltrucks og lagerudstyr

kvalitetssikret

STILLs direkte salgsorganisation garanterer dig professionelt renoverede og eftersøgte brugte gaffeltrucks og lagerudstyr til priser, der er lavere end priserne på nye gaffeltrucks. Også med vores brugte gaffeltrucks får du premiumkvaliteten STILL er kendt over hele verden. Mange finansieringsmidler og tjenester tilbyder et ekstra plus i fleksibilitet og sikkerhed.

I hele Europa venter et stort udvalg af over 25.000 brugte gaffeltrucks og lagerudstyr. Alene i Tyskland er ca. 1 000 gaffeltrucks permanent tilgængelige. Og det bedste ved det: Vores premium-gaffeltrucks er straks tilgængelige. Hvis du ønsker det, er de på vej til dig i morgen.

Vores kvalitetsløfte: Alle tilgængelige brugte gaffeltrucks, pallevogne og lagerudstyr kontrolleres omhyggeligt af vores serviceteknikere og omhyggeligt renoveres med ægte STILL-reservedele og kategoriseres derefter i et ensartet system, der gælder for hele Europa. Dette giver dig et gennemsigtigt overblik over de tilbudte brugte gaffeltrucks og lagerudstyr på et enkelt blik.

Dine fordele:

  • Premium Quality 
  • Renoverede gaffeltrucks
  • Attraktiv garanti
  • Øjeblikkelig tilgængelig

 

 

Kontakt

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

Anmodning til: Brugte gaffeltrucks

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.