Reolsystemer Mezzaniner - indskudt dæk

Optimal opbevaring på alle niveauer

  • En billig måde at etablere ekstra lager- og arbejdsplads.
  • Lasteevne på 250 kg/m² eller 2000 kg/m²
  • Konstruktion i boltet udførsel; kan uden problemer demonteres og igen opbygges
  • Kan til enhver tid udbygges

Vil du gøre mere effektiv brug af din lagerhøjde? Det er præcis hvad STILL platforme giver dig mulighed for at gøre. Det er yderligere lagringsniveauer, arbejds- eller produktionsområder - anvendelserne er alsidige. Platformsystemer er selvbærende, der kan gås og delvis køres på disse stålkonstruktioner. De giver et intelligent middel til at udnytte pladsen i det tilgængelige lagerrum. Antallet af mulige designvariationer er stort set ubegrænset. Afhængigt af dine specifikke krav, tilbyder vi forskellige last kapaciteter og gulvbelægninger.

Kontakt os

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

Anmodning til: Mezzaniner - indskudt dæk

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Design af Platforme

Platforme er fritstående stålkonstruktioner. Afhængigt af kravene kan konstruktionen tilpasses til forskellige højder og lastkapacitet. Det er også muligt at adskille og samle konstruktionerne uden særlige krav.


Mezzaniner - dele og komponenter

Støtter

Støtterne er søjlerne, som hele konstruktionen hviler på. Type og design af understøtningerne afhænger af højden, den nødvendige robusthed og afstanden mellem understøtningerne. Den mest økonomiske løsning er som regel en afstand på 4 til 8 meter mellem søjlerne.

Hovedbjælker

Sammen med understøtningerne danner hovedbjælken platformsrammen. Type og design af understøtningerne afhænger af den nødvendige robusthed og afstanden mellem understøtningerne. (strukturmål).

Åse

Åsene tjener til at understøtte platformens overflade. Søjlerne er monteret på den bærende konstruktion uden tab af højde. Understøttede åse kan forbindes til at opfylde specifikke bygningskrav.

Lodrette og vandrette tværbjælker

De tværgående bjælker stabiliserer platformsystemet. En særlig konstruktion uden tværbjælker er tilgængelig for at give køretøjer mulighed for at køre under platformen.

Platforme - gulvbelægning

Vi tilbyder forskellige typer gulvbelægninger - afhængigt af belastningen og den ønskede skridsikring. Spånplader bruges ofte som standard. Andre belægninger som plader (bølgeplade) eller plader belagt med skridsikring er også mulige.

Rækværk

Rækværkerne er fuldt fremstillet af stål, der sikrer de nødvendige sikkerhedsniveauer i lageret.

Trapper

Den meget robuste trappe indeholder et rækværk på begge sider. Trinnene er tilgængelige som metalgitter, plader eller massive træplanker. Om nødvendigt kan mellemliggende platforme indbygges. Trappen kan placeres fleksibelt. Trappen kan placeres i forskellige vinkler (90/180 grader mv.). De kan placeres under eller foran platformen med eller uden mellemliggende platforme.

Overførselsstation sikret af kæde

Overførselsstationen bruges til at stable paller. For at sikre overføringsstationen mod at falde ud over kanten, er den bygget til de gældende regionale krav og sikret med en aftagelig kæde. (I overensstemmelse med kravene i BGR 234, der gælder for Tyskland, er minimumdybden 800 mm)


Platforme - tilbehør

Sikkerhedslås

Sikkerhedslåsen er et alternativ til overførselsstationen og åbnes og lukkes manuelt. Uafhængig af låsepositionen, kan operatøren på platformen ikke træde ud over platformens kant. Sikkerhedslåsen anbefales især, hvis sikkerhedskravene er meget høje.


Køb af platforme

Et lager planlagt for effektivitet og høj økonomisk gennemførlighed. Drag fordel af den professionelle konsultation med vores STILL eksperter. Før du træffer en købsbeslutning, kontrollerer vi alle aspekter - fra dit lagerdesign til at diskutere de planlagte arbejdsgange med dig. Der er mange grunde til, at du skal beslutte dig for STILL, når du køber en platform:

  • Mange års ekspertise: 95 år.
  • Partnerskab, som du kan stole på.
  • Holistisk premiumkoncept - fra rådgivning til service .
  • Altid tæt på dig: 14 filialer, 37 udlejningskontorer & 800 serviceteknikere i Tyskland.
  • Et uddannet installationsteam sikrer korrekt montering af dine platforme.