Reolsystemer STILL Pallet Shuttle

Optimal udnyttelse af lagerpladsen.

 • Størst mulig pladsudnyttelse på trods af et stort antal forskellige varenumre: Opbevaringshøjder på over 10 meter er muligt, ubegrænset dybde/længde på kanalsystemet, opbevaring af forskellige varenumre på forskellige kanalniveauerHurtig palleomsætningshastighed: ing- og udlagringshastigheder spænder fra 0,92 til 1,1 m / s.
 • Samtidig brug af både gaffeltruck og STILLPalletShuttle
 • Fleksibel brug: STILLPalletShuttle kan anvendes i samarbejde med enhver moderne gaffeltruck og håndtere forskellige typer af paller.
 • Individuelle justeringer: præcis parametrering i henhold til dine krav
 • Høj tilgængelighed: mest moderne styre- og driftteknologi - pålidelig og kun lidt vedligeholdelse
 • Fuldautomatisk: med automatiserede STILL gaffeltrucks også tilgængelig som fuldautomatisk lagerløsning

Forventer du maksimal lagerplads og pladsudnyttelse med høje håndteringshastigheder fra dit lager? Så skal du kigge nærmere på shuttle reolerne fra STILL. For at gøre det muligt for dig at udnytte din plads bedst muligt, tilbyder vi dig en perfekt kombination af et STILL-palleshuttle system med høj densitet, og vores smarte palleshuttle.

Shuttle-enheden med høj densitet tillader halvautomatisk opbevaring og hentning af paller. En palleshuttle flytter lasten ned i kanalen og opbevarer pallen i stativet. Systemet tillader uafhængig indlæsning af flere kanaler.

Husk: Tid og lagerplads er værdifuldt. Optimer udnyttelsen af eksisterende rum med et shuttle-opbevaringssystem, selvom du skal opbevare en række forskellige produkter.

Truck og shuttle arbejder sammen hånd i hånd. Princippet er lige så nemt som det er effektivt. Trucken slipper lasten ved indgangen af kanalen. Lasten hentes derefter af shuttle og flyttes automatisk til slutningen af kanalen, eller den næste ledige lagerplads. Pallerne anbringes omhyggeligt på støtteskinnerne, og shuttlen vender tilbage til kanalens indgang for at hente den næste palle. Praktisk: Shuttlen registrerer automatisk enden af en kanal.

Med en shuttle sparer du betydelig tid og øger sikkerheden på lageret: Trucken behøver ikke at køre inde i stativet, og de transporterede varer håndteres meget omhyggeligt i forhold til blokopbevaring. Som standard er STILL-pallerne udstyret med et mobilt fodgænger beskyttelsessystem, for at sikre sikker drift.

Kontakt os

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

+45 76 319 800

Anmodning til: STILLPalletShuttle

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Design af STILL palleshuttle

STILL-palleshuttle reolen er stort set identisk med en drive-in reol. Med den forskel, at trucken ikke bevæger sig ind i reolen, og at hvert niveau er individuelt tilgængeligt. Paller lagres direkte på reolens forside, og flyttes rundt inde i reolen med en palleshuttle.


Palleshuttle reoler - dele

Reolstøtter

Reolstøtter er elementære komponenter i reolen og er lavet af specielle stålprofiler, med forskellige tykkelser afhængigt af den forventede lastvægt inde i kanalen. To understøtninger er boltet til profilerne for at danne en støtte. Reolstøttene bliver fastgjort sikkert til gulvet.

Langsgående bjælke

Kolonnerne på reolerne er forbundet i længderetningen med langsgående bjælker, for at tilføre stabilitet til reolen. Der er ingen langsgående bjælker på forsiden, for at sikre en nem indføring af paller i kanalen.

Styreskinner

Styreskinnerne i shuttle reolen er fastgjort med monteringer på understøtningen og opfylder to funktioner: de understøtter pallerne, og shuttlen under pallerne bevæger sig også langs skinnen. I hver kanal kan monteringshøjden varieres individuelt i intervaller af 50 mm. Da skinnerne kun er fastgjort til understøtningerne for hver kanal, er det meget nemt at ændre systemet om nødvendigt.

Hjulstop

Hjulstoppet foran reolen hjælper med at stoppe trucken i en bestemt afstand foran reolen. Dette forhindrer skader på reolen.

PalleShuttle

Shuttles opgave er at semi-automatisk opbevare og hente pallerne fra reolen. Dimensionerne af den brugte shuttle skal svare til dimensionerne af den last som skal flyttes. Vi tilbyder dig løsninger til Euro-paller, industripaller og udvalgte typer af kemipaller. Transporthastigheden på shuttlen er 0,9 til 1,1 m/s. Shuttlerne er ikke kun smidige, men også ekstremt stærke. Med en maksimal lasteevne på 1500 kg løfter de også tungt gods hurtigt og sikkert. Når man taler om sikkerhed: For at sikre en sikker betjening må pallen ikke bøje med mere end 10 cm i midten. De høje sikkerhedsniveauer er garanteret af den personlige beskyttelsesscanner, som er monteret på hver shuttel som standard.

Pallecentrering

Palle centreringsudstyr gør det muligt at placere pallen nøjagtigt i reolen. Med palle centreringsudstyr er det nemt at placere pallen præcist i midten mellem skinnerne

Henteplatform

Henteplatformen bruges til sikkert at hente et gods eller last fra reolen. Henteplatformen betjenes manuelt. Den gør det muligt for plukketeams at bevæge sig ned i kanalen for at nærme sig en shuttle der er brudt ned. Denne shuttle kan trækkes ud af kanalen med en krog.

nødstopsliste

Nødstopslister er monteret på siden af reolen for at forhindre adgang over siden under drift. Dette forhindrer ulykker.


Køb palleshuttle systemer

Et lager planlagt for effektivitet og høj økonomisk gennemførlighed. Drag fordel af den professionelle konsultation med vores STILL eksperter. Før du træffer en købsbeslutning, kontrollerer vi alle aspekter - fra dit lagerdesign til at diskutere de planlagte arbejdsgange med dig. Der er mange grunde til, at du skal beslutte dig for STILL, når du køber en pallereol:

 • Mange års ekspertise: 95 år.
 • Partnerskab, som du kan stole på.
 • Holistisk premiumkoncept - fra rådgivning til service .
 • Altid tæt på dig: 14 filialer, 37 udlejningskontorer & 800 serviceteknikere i Tyskland.
 • Et uddannet installationsteam sikrer korrekt montering af dine pallereoler.