El-gaffeltruck RX 20 1,4 – 2,0 t

Vores energibundt

  • Løftekapacitet 2000 kg
  • Løftehøjde 7930 mm
  • Fart 20 km/h

STILL RX 20
Bliv helt elektrisk

Til alle, der kan tage fat.

Vil du mere? Det vil vi også. STILL RX 20 tilbyder mere af det hele: Mere ydelse, mere dynamik og mere tilgængelighed. Den nyeste generation af den mest solgte STILL el-gaffeltruck er den bedste RX 20, som STILL nogensinde har udviklet.

Alt skal stemme på lageret. Energibundtet RX 20 er derfor både produktiv og kvik og får hurtigt bragt dig og dine varer derhen, hvor varerne skal være. Det gode udsyn og en behagelig førerkabine gør det muligt for dig at arbejde meget præcist. Og takket være det meget store udvalg af forskellige batterier kan du også gøre det meget længe.


Så du kan tage fat.

NY
Uforpligtende tilbud
LEJE
Uforpligtende lejetilbud
BRUGT
Vore tilbud på brugte trucks

Anmodning til: RX 20 1,4 – 2,0 t

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Får hurtigt varerne fra A til BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Den nye RX 20 overbeviser med fremragende løftehastigheder og kan køre op til 20 km/t. Dermed opnår den alt efter køreprogram maksimal ydelse og de bedste effektivitetsværdier. Via et effektivitets-boost kan den også klare spidsbelastninger i sprint-tilstand. Det er ikke så mærkeligt, at RX 20 har den højeste omlastningsydelse i sin klasse – og tilmed med det mindste energiforbrug pr. omladet ton.

Skræddersyet drivkraft →
FULDT UDSYN FREMAD. I alle retninger. →
Det bedste, fuldstændige udsyn giver en høj arbejdssikkerhed →
STILL Easy View løfteudstyr →

Skræddersyet drivkraft

Bredt udvalg af ekstraudstyr til alle slags anvendelser

FULDT UDSYN FREMAD. I alle retninger.

Sikkerhed fremfor alt. Også for den nye RX 20. Den har særligt slankt løfteudstyr og ekstra store ruder, der giver et frit udsyn til alle sider og opad. Det ser ikke bare godt ud, men hjælper også til at føreren kan få øje på eventuelle farer i god tid.

Det bedste, fuldstændige udsyn giver en høj arbejdssikkerhed

Slank mast og ekstrastore vinduer

STILL Easy View løfteudstyr

STILL Easy View løfteudstyr øger effektiviteten i det fabriksinterne materialeflow, især på længere kørestrækninger. Konstruktionen af dette løfteudstyr sætter en ny standard som "bindeled" mellem hhv. vareindgang og -udgang samt mellemlagerpladser før smalle reolgange eller produktionshaller, når det gælder udsyn og sikkerhed ved en samtidig høj omlastningshastighed.

</