Miljøtillæg STILL Danmark


Hvorfor miljøtillæg på fakturaen fra STILL Danmark?

Vores miljø er vigtigt! Derfor tilrettelægger vi arbejdsprocesser med mindst mulig miljøbelastning og sorterer alle typer affald, så mest muligt kan genanvendes.

For at kunne servicere og vedligeholde din truck, kan det ikke undgås, at vi producerer affald, som fx spildolie, kemikalier, slidte dæk og hjul. Affaldet produceres både når vi besøger dig - og når din truck besøger os, på vores værksted. Det affald skal håndteres, transporteres, sorteres og bortskaffes.

Miljøarbejdet tager vi seriøst. Ligesom vores produkter er førende inden for branchen med energi- og miljøvenlige løsninger fx med EL, så har vi et højt ambitionsniveau for vores miljøarbejde.

Vi er blevet indstillet til ISO-certifikat (14001) på vores miljøarbejde. Vi er i samme omgang også blevet indstillet til ISO-certifikat (45001) omkring arbejdsmiljø så sikkerheden for vores medarbejder også er i top. Det er vi ret stolte af.

STILL Danmark prioriterer tid og ressourcer på at sikre miljøet – og selvfølgelig lever vi op til aktuel lovgivning. Fremover lægger vi et miljøtillæg på vores servicearbejde som producerer affald. Miljøtillægget er på 49,00 kr. Du vil se det nye miljøtillæg på din faktura fra 17-01-2022.