Trækkere

Automatiserede trækkere

Det yngste medlem af STILL iGo-familien

Med målet om at gøre logistikprocesserne mere effektive ved automatisering, stiller STILL automatiserede LiftRunner Tugger Train-løsninger til rådighed. Disse løsninger giver mulighed for at automatisere materialestrømmen helt op til produktionslinjen og gøre forsyningen til produktionsfaciliteterne endnu smartere og mere økonomisk. Fordele af helt eller delvis automatiseret systemer, et overblik:

  • Gods kan flyttes ergonomisk i fabrikken uanset medarbejdernes fysiske tilstand.
  • På automatiserede tugger trailere kan alle laster lastes og losses samtidigt
  • Væsentligt mindre trafik i forhold til flytning af ting med gaffeltruck
  • Reduktion af pladsbehov og større sikkerhed ved håndtering af trailere eller vogne.

Kontakt os

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

+45 76 319 800

Anmodning til: Automatiserede Tugger-trains

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automated LiftRunner

Den nyeste Tugger Train-løsning dækker alle stationer i materialestrømmen fuldstændigt automatiseret - fra at læsse et Tugger Train, til de forskellige stop ved produktionslinjen lige til aflæsningsstationen. Løsningen består af en automatiseret EXV STILL palletruck med høj løftekapacitet, en automatiseret trækker, der trækker Tugger Train og automatiserede LiftRunner E rammer og overførselsstationer. Disse komponenter er hoveddelen af STILL Tugger Train-løsningen.

I stedet for en standard trolley bærer LiftRunner E-rammen to elektrisk drevne rullebaner, der anvendes som transportørudstyr til at indlæse og aflæse rammen. For at løfte eller aflæse en last bliver den automatiske E-ramme placeret foran overførselsstationen. To sensorer overvåger korrekt kontakt og placering mellem E-rammen og overførselsstationen, når E-rammen sænkes. Starter læsnings- og losningsprocessen ved frigivelse af transportudstyret. En anden sensor stopper transportprocessen og verificerer, at lastning eller losning er nøjagtigt gennemført.

Trækkere med E-rammerne starter automatisk turen, der starter med de forskellige stationer i supermarkedet, og placerer E-rammerne lige foran overførselsstationerne for at læsse og losse paller i fuld størrelse. Forud for dette er pallerne hentet fra opbevaringsstativet med den automatiserede STILL EXV palletruck med høj løftekapacitet. Lastning af paller på E-rammerne startes automatisk. Efter at alle E-rammer er blevet læsset, starter tugger train kørslen - dvs. leveringsturen til produktionslinjen. Når den ankommer til den første station, flyttes den fulde palle automatisk til overførselsstationen. På den næste station vil den nu tomme ramme afhente en tom palle på samme måde. Efter at Tugger Train har passeret alle stationerne langs linjen, der leverer de fulde paller og henter tomme paller, fortsætter den til stationen for at aflæse de tomme paller og afhente de nye fulde paller til næste tur.


Fremtiden for tugger trains

Et visionært koncept, der kombinerer automatisering og autonomi, det illustrerer tydeligt, at SIILL har en meget konkret ide om fremtiden for Tugger Trains. Autonome netværk automatiserede styrede køretøjer og Tugger Trains er en perfekt kombination, der yder et afgørende bidrag til produktionsforsyningen, der revolutionerer hastighed, sikkerhed og omkostningseffektivitet.