Awards

IFOY Award

Vores vinder

IFOY-vinder 2020

2020 fandt en premiere sted: For første gang blev vinderne af dette års IFOY-pris (International Intralogistics and the Forklift Truck of the Year) annonceret online via video på grund af koronakrisen.

I kategorien " Counter Balanced Truck op til 3,5 t " gik den eftertragtede pris igen til os. I år havde det Hamburg-baserede intralogistikfirma deltaget i deres nye RX 60-25 / 35 elektriske gaffeltruck i konkurrencen.

IFOY Winner 2023

Er du blevet nysgerrig?

Mød vores vinder

RX 60-25/35

Med ingen anden gaffeltruck kan du flytte mere gods i et par sekunder. Den nye RX 60-25 / 35 er den mest kraftfulde gaffeltruck i sin klasse. Uanset om det er højt eller bredt eller begge dele - med hver transporteret palle sparer du værdifulde sekunder med vores speeder. Med sin perfekt kontrollerbare ydeevne får du varerne til, hvor de skal være, på den bedst mulige tid. Udviklet og bygget til applikationer, hvor du skal putte i stedet for spild.


Anmeldelse: IFOY Award 2019

Sidste år STILL vandt løbet med LTX 50 i kategorien "AGV & Intralogistics Robot", og dermed sikrede den eftertragtede pris for sjette gang siden den første IFOY pris i 2013.

Trækkertogsløsning med LTX 50

Den vigtigste innovation i den automatiserede LiftRunner med LTX 50 er kombinationen af automatiseret kørsel og automatiseret lasthåndtering til forskellige containerstørrelser. Indtil nu var enten automatisk kørsel eller automatisk lasthåndtering mulig, men ikke en kombination af begge. LTX 50 elektrisk traktor trækker også trailere med en totalvægt på op til 5.000 kg gennem produktionsfaciliteterne uden at efterlade spor.


Vores vinder af IFOY Awards 2018:

RX 20

STILL RX 20 tilbyder mere af alt: mere magt, mere dynamik og mere tilgængelighed. Den nyeste generation af den bedst sælgende STILL elbil er den bedste RX 20, som STILL nogensinde har udviklet. Det viser styrken, især når der kræves små arbejdsgangsbredder i hård to-skift eller tre skift-betjening.

Indtryk fra IFOY Award 2018


Vores vindere af IFOY Awards 2017:


Vores vindere af IFOY Awards 2015:


Vores vinder af IFOY Awards 2014:

iGo Easy

IFOY Award 2014 i kategorien "Automated Guided Vehicles" gik til vores iGoEasy. Den nye kombination af iPad og førerløs gaffeltruck giver også fordelene ved automatiseringsløsninger til steder, hvor godstransport tidligere kun var fornuftig med en manuelt styret stabler.


Vores vinder af IFOY Awards 2013:

RX 70 Hybrid

"Løbet om IFOY Award 2013 i kategorien" "Counter Balanced Truck" "blev foretaget af RX 70 Hybrid. Verdens første masseproducerede hybrid-gaffeltruck besluttede således gaffeltruckens øverste liga.
Afgørende for valget af RX 70 Hybrid var dens højere grad af innovation. Han var den første dieselgaffeltruck med energigenvinding og elektrisk transmission, der satte standarder for gaffeltruckudvikling og førte balanceringen af økologi og økonomi ind i en ny æra. "