Tugger Trains

The STILL LiftRunner®

Tugger Train løsninger fra STILL sætter standarderne for effektivitet. De kan gøre produktionsforsyningen utrolig nem. Lad dine produktionsfaciliteter drage fordel af pålidelige og præcise leveringssekvenser. Præcis timing takket være den optimale kombination af elektriske trækkere med vores LiftRunner-system.

Dette patenterede transportsystem til vogne (lastbærere) af alle slags er især godt på grund af den maksimale fleksibilitet, unikke komfort for operatøren og den laveste rullemodstand i branchen. Dette system suppleres med innovative trækkere baseret på over 70 års erfaring i elektriske trækkere. Vores Tugger Train-løsninger er lige så individuelle som vores kunders varehuse.

Kort sagt: Du reducerer din interne trafik, sparer penge og øger arbejdssikkerheden. Sammen udvikler vi et koncept, der passer perfekt til dine produktionsforsynings krav og opfylder kravet på topniveau. Ved forespørgsel vil du endda kunne få automatisering af individuelle trin i processen eller af det komplette Tugger Train. Stol på en løsning, der er innovativ, tilpasset dine behov og omkostningseffektiv.

 

Kontakt os

Find ud af mere? Kontakt os for yderligere information.

Kontakt

+45 76 319 800

Anmodning til: Effektiv materielforsyning med tugger-trains

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.