[Translate to Denmark (Danish):] The intelligent autopilot for economy and ecology.

Blue-Q = IQ

Den intelligente autopilot for økonomi og økologi.

Vi kører innovative og effektive ideer støt fremad. En af dem er Blue-Q: den smarte autopilot til økonomi og økologi. Ved at trykke på en knap aktiveres effektivitetstilstanden på lastbilen og sparer energi, hvor det er nødvendigt for arbejdsprocessen. Drevet er Smart karakteristiske optimering muliggør energireduktion uden at gå på kompromis med arbejdsprocessen.

  • Energiforbruget reduceres med op til 20%
  • For en 1,6 ton elektrisk lastbil i tre-skift drift over fem år svarer det til besparelser på ca. 2.500 Euro
  • CO2-emissioner reduceres drastisk
  • Blue-Q intelligent slukker for elektriske komponenter, når de ikke er i brug

Hvordan fungerer Blue-Q?

Ved at trykke på en (blå) knap på trucken aktiveres Blue-Q effektivitetstilstand. En intelligent justering af motorkarakteristikkerne sparer energi netop der, hvor det ikke er nødvendigt for det igangværende arbejde.

Hvad er fordelen ved Blue-Q?

Afhængigt af applikationens karakteristika og udstyret til lastbilen kan 10 til 20% energi spares . For en elektrisk lastbil med en lastekapacitet på 1,6 ton i tre-skift-drift betyder det en besparelse på ca. € 2.500, - over en periode på 5 år. Ikke inkluderet i dette er yderligere omkostningsreduktioner forårsaget af mindre slid, længere batterilevetid og længere driftstider pr. Batteriopladning. Dette reducerer også CO2-emissionen , der genereres under produktion af den elektriske energi, fordi der, hvis der er behov for mindre energi, produceres mindre behov. Dog påvirker Blue-Q ikke kun køreegenskaberne, men tænder eller slukker også elektriske forbrugere intelligent. Afhængigt af udstyret og anvendelsen kan disse elektriske forbrugere alene forbruge op til 35% af den energi, der bruges af (elektrisk) lastbil.

Wie funktioniert Blue-Q
Was ist der Nutzen von Blue-Q?

STILL produkter med hybrid teknologi

Har du spørgsmål?

For flere informationer kontakt venligst vores konsulenter.

040 / 331 348

Anmodning til: Blue-Q

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.