Reolsystemer Drive-in reoler

En kompakt lagerløsning.

  • Kompakt lagring
  • Sikker lagring af trykfølsomt gods
  • Høj udnyttelse af volumen

Vil du hovedsagelig opbevare et stort antal identiske produkter på en kompakt måde på dit lager? Så skal du kigge på de økonomiske STILL drive-in reoler. Takket være dens fleksible design tilbyder denne type reol en fremragende effektiv udnyttelse af rummet på lageret. Hvis reolen er konstrueret som indskubs reoler, lagres og hentes materialer fra det ene side af reolen.

Dette opbevaringssystem er ideelt til opbevaring af flere paller bag hinanden. Reolen er designet til at tillade industrielle trucks muligheden, for at bevæge sig inde i mellem reolerne for at losse eller hente paller. Denne type opbevaring er ideel til trykfølsomme varer, eller for varehuse der opbevarer sæsonbestemte varer, da disse produkter normalt forbliver i reolerne i lang tid. Som standard følger disse reoler LiFo-princippet (sidst ind, først ud). Det er også muligt at have gennemløbsreolerne med FiFo (først ind, først ud).

Kontakt

Vil du have yderligere oplysninger?

Vores kundeserviceteam er til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende Drive-in reoler.

+45 76 319 800

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Anmodning til: Drive-in reoler

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Drive-in reoler design

Drive-in og drive-through reoler tillader trucken, at køre ind i reolen for at stable paller. Pallerne er placeret bag hinanden, og de kan stables på flere niveauer. Pallerne opbevares normalt i en længere periode i reolen. For at køre trucken sikkert inde i reolen, er styreskinner monteret på gulvet.

Udformningen af styreskinnerne er vigtige, for at reolsystemet fungerer korrekt, da pallerne er lagret på dem. Det er vigtigt, at afstanden mellem skinnerne er bred nok, til at tillade trucken at bevæge sig inde i reolen og lægge pallen sikkert på skinnen. I standardversionen er skinnerne boltet fast til konsoller, som forbinder styreskinnerne med rammene.


Drive-in og drive-through reoler – dele

Reolstøtter

Reolstøtterne er lavet af specielle stålprofiler, og er faste komponenter i de populære STILL drive-in og drive-through reoler. To understøtninger er boltet til niveauprofilerne for at danne en kolonne. For bedre stabilitet er stativstøtterne fastgjort til gulvet. Afstandsstykker forbinder de enkelte kolonner med hinanden.

Horisontale tværstøtter og langsgående bjælker

Kolonnerne til drive-in and drive-through reolerne er forbundet i længderetningen med langsgående bjælker, som giver ekstra stabilitet til reolen.

Lodrette tværbjælker

Lodrette tværbjælker giver systemet den nødvendige stabilitet.

Styreskinner

Pallerne opbevares på understøtningsskinnerne, som er fastgjort til kolonnerne ved hjælp af konsoller. Højden på hvert niveau kan indstilles individuelt i trin af 50 mm. Brede bæreflader og sidevægge sørger for, at pallerne er sikkert placeret.

Kollisions beskyttelse

For at øge industrisikkerheden beskytter de godt synlige kollisions beskyttelser kolonnerne. I tilfælde af skade kan disse nemt udskiftes.


Drive-in og drive-through reoler – tilbehør

Styreskinner

Styreskinnen beskytter rammerne, når trucken bevæger sig ind i kanalen. Den kan efter anmodning udelades i korte gange, eller kun den første søjle kan være beskyttet af skinnen. Vi anbefaler at bruge skinnen langs hele kanalen.

Drive-in assistent til styreskinnen

Denne assistent beskytter pallen og understøtningsskinnen, når trucken kommer ind i kanalen. Det letter også den korrekte indgang i gangen med en løftet palle. For truck føreren er det ikke altid let at se, om pallens nederste kant allerede er over skinnens bæreflade.


Drive-in og drive-through reoler – vigtige planlægningsparametre

 

Billedet viser lagrings- og hentesekvensen for drive-in reolen, der betjenes fra den ene side. Varerne lagres fra bund til top og derefter fra bagsiden til forsiden. Afhentning udføres i omvendt rækkefølge. LiFo-princippet (Sidst ind, Først ud) anvendes til lagring og afhentning.

Drive-in reoler betjent fra begge sider følger samme opbevarings- og afhentningsprocedure som drive-in reolen. Den eneste forskel: De består af to holdere til indkørsel, hvis bagsider vender mod hinanden.

I gennemløbsreolerne lagres godset i den ene ende og hentes fra den anden ende af reolen. Gennemløbsreolerne følger derfor FiFo-princippet (Først ind, Først ud).

Beschickung
Beschickung

Afstande

Ved planlægning af reolen skal FEM-krav med hensyn til de obligatoriske afstande mellem reolrammerne og paller samt trucken overholdes.


Køb af drive-in og drive-through reoler

Et lager planlagt for effektivitet og høj økonomisk gennemførlighed. Drag fordel af den professionelle konsultation med vores STILL eksperter. Før du træffer en købsbeslutning, kontrollerer vi alle aspekter - fra dit lagerdesign til at diskutere de planlagte arbejdsgange med dig. Der er mange grunde til, at du skal beslutte dig for STILL, når du køber en drive ind og drive through reol:

  • Mange års ekspertise: 95 år.
  • Partnerskab, som du kan stole på.
  • Holistisk premiumkoncept - fra rådgivning til service .
  • Altid tæt på dig: 14 filialer, 37 udlejningskontorer & 800 serviceteknikere i Tyskland.
  • Et uddannet installationsteam sikrer korrekt montering af dine pallereoler.