Maskiner

Diesel- og Gas-gaffeltrucks

Udfør mere. Forbrug mindre.

State-of-the-art motorteknologi og optimalt afstemte drivkomponenter gør det muligt: ​​Diesel- og LPG-trucks fra STILL er lige så kraftfulde i drift, som de er økonomiske i forbrug. De, der tager plads i de rummelige førerkabiner, oplever en imponerende køreevne med op til 18 tons lastkapacitet, som til enhver tid kan styres præcist.

Takket være det brede udvalg af modeller og udstyr kan du vil finde det helt rigtige køretøj til dit anvendelsesscenarie: Fra hårde udendørs operationer til drift i støvede haller til kørsel i fugtige omgivelser. Og takket være brugen af ​​indkapslede og robuste komponenter forbliver de kraftige modvægtstrucks fra STILL driftsklare hele vejen igennem.

Føl ergonomien, der er gennemtænkt ned til mindste detalje, hvilket gør arbejdet så behageligt som overhovedet muligt. gange: Uanset om det er rygvenlige sæder, store trin eller rummelige førerkabiner - alle diesel- og LPG-gaffeltrucks er designet til optimalt at beskytte operatørernes fysiske sundhed. Så chaufføren og køretøjet er altid klar til at få arbejdet gjort!

  • 7390 mm
  • 3500 kg
  • 7180 mm
  • 5000 kg
  • 8670 mm
  • 8000 kg
  • 7000 mm
  • 18000 kg
  • 30 km/h
Basic Truck Application Hardness Operational Area
R Counterbalanced Rider Truck
C Classic Line
X Xcellence Line
70 Outdoor LPG/Diesel Transport

STILL forbrændingsgaffeltrucks - indgangstrucks og hybrider

Selvom elektriske gaffeltrucks med succes kan håndtere belastninger i dag i de fleste industrier til relativt lave samlede ejeromkostninger for flåden, kan IC-gaffeltrucks stadig være en mere rentabel løsning. De er typisk lidt billigere end deres elektriske modstykker, men deres langsigtede driftsomkostninger er dyrere. På grund af dette anbefales de til virksomheder, der har et eller andet behov for intern transport, men ikke en, der er central for virksomheden. Uden denne hyppige og regelmæssige brug ville investeringsafkastet for et elektrisk køretøj tage for lang tid at opnå. En anden vigtig afgørende faktor for, om en gas- eller dieselgaffeltruck er det rigtige valg for en virksomhed, er ventilationsniveauet på de steder, hvor køretøjerne bruges. På grund af emissionen af ​​udstødningsgasser fra en IC-motor anbefales køretøjer, der kører på LPG og råolie til udendørs brug, under læ, i åbne haller osv. Afhængigt af kundens anlægs specifikationer, kan STILL Danmark tilbyde en fuld kryds- sektion af forbrændingsgaffeltrucks eller moderne hybrid køretøjer.

 

RX 70-serien - en række hybridtrucks med en løftekapacitet fra 1,6 til 8 tons

RX 70 20-35-serien gas- og diesel gaffeltrucks var blandt de første på markedet intralogistik med hybrid drev. Løsningen blev derefter duplikeret på tværs af rækken af ​​køretøjer RX 70 med en maksimal nominel løftekapacitet fra 1,6 til 8 t. Drivforbindelsen brugt i dem Forbrænding med elektrisk giver mulighed for at opnå fremragende effektivitet og reducere forbruget på samme tid brændstof. Dette udmønter sig i lavere driftsomkostninger og en reduktion i hyppigheden af ​​tankning og sparer tid. RX 70 20/35 dieselgaffeltrucken med hybriddrev er udstyret med en kraftig gas- eller dieselmotor og to elektriske motorer - en ved hvert hjuls drivkraft. Takket være det perfekte samspil mellem forbrænding og elektrisk teknologi, forbruger modellen fra 2,4 liter brændstof (i henhold til EN 16796), hvilket giver betydelige besparelser og muliggør optimeringsomkostninger i flådestyringsprocessen. Flagskibet STILL-tilbuddet er en dieselgaffeltruck tilgængelig, den er i fire belastningsklasser 1.6 - 2; 2,0 - 3,5; 4,0 - 5,0 og 6,0 - 8,0 t. Takket være forskellige udstyrsvarianter bruges køretøjer både på byggepladser og hos leverandører af byggematerialer, på skibsværfter, i metal- og træforarbejdningsindustrien samt i virksomheders transport og logistik. Kompakt struktur og præcis kontrol og løft gør manøvreringen af ​​enhver RX 70 IC gaffeltruck unik enkel og sjov. Den komfortable kabine og det omfattende betjeningskoncept gør det muligt at forhindre operatørtræthed og øge sikkerheden.

Kontakt

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

+45 76 319 800

Anmodning til: Diesel og LP Gaffeltruck fra 1.6 til 8.0 t

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.