Tiltale*

Tværbjælker

Tværbjælker er normalt boks-profiler med en krog svejset til hver ende. Krogen bruges til at fastgøre bjælken til rammen. To tværbjælker (par) forbinder to rammer, der udgør en hylde i reolen. På tværs af bjælkerne bliver pallerne opbevaret. Disse kan fastgøres individuelt i den ønskede højde i støtterammen.


Pallereoler - tilbehør

Hylder

For at gøre mere fleksibel brug af reolen, tilbyder vi en række forskellige hylder. Alle hylder er tilgængelige i to versioner, den ene lægges på, mens den anden fastgøres til reolen. Spånplader er f.eks. tilgængelige i tykkelser på op til 38 mm. Afhængig af belastningssituationen kan hylder med gitter indsættes på samme måde. Vi hjælper gerne, med at vælge den ideelle løsning til din anvendelse.

Reolbeskyttelse

Der findes en række forskellige løsninger til beskyttelse af reolerne mod mulige skader. En type løsning anvendes inden for gangene, en anden type bruges til at beskytte reolens ydersider.

Beskyttelse af understøtningerne i ydersiden

En hjørnebeskyttelse garanterer den mindste krævede beskyttelse af understøtningerne. I overensstemmelse med tysk lovgivning BGR 234 skal hjørnebeskyttelsen være mindst 300 mm høj og skal fastgøres uafhængigt af stativet til gulvet.

Kollisionsbeskyttelsen, som beskytter den komplette reol, er et alternativ til hjørnebeskyttelsen. Den er monteret på tværs af hele ydersiden. Der findes forskellige versioner - den centrale del kan være lavet af træ eller stål. STILL bruger for det meste stål, fordi dette materiale er mere modstandsdygtigt. Fordelen ved træ er, at det er let at udskifte i tilfælde af skade.