Reolsystemer Pallereoler

Så variable som jeres krav

 • Direkte og ensartet adgang til alle artikler
 • Enkel overvågning af lagerbestanden
 • Maksimal tilpasningsevne til enhver lagerplads samt vægt og størrelse på godset
 • Ideel til mange forskellige varenumre og middel til høj omsætningshastighed
 • Omkostningseffektiv opbevaring

Vil du opbevare forskellige typer varer på paller på dit lager? I så fald skal du sørge for at kigge på STILL pallereoler. Med direkte adgang til hver enkelt palle, og de høje sikkerhedsstandarder er STILL pallereoler den bedst mulige løsning, til variable lager behov. Takket være den høje fleksibilitet kan denne reoltype konfigureres meget individuelt.

Kontakt

Vil du have yderligere oplysninger?

Vores kundeserviceteam er til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende pallereoler.

+45 76 319 800

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Anmodning til: Pallereoler

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Typiske anvendelse af pallereoler

STILL pallereolerne opfylder en bred vifte af forskellige lagerbehov, f.eks. Bredgangslager eller Smalgangslager / Højreollager.

Bredgangslager

Standardløsningen til pallelagring på lageret, er et lager med brede gange. Betjeningen af reolerne udføres sædvanligvis med gaffeltrucks med modvægte, gaffeltrucks eller ordreplukkere. De lavere niveauer kan nemt betjenes med håndløftevognen eller elektriske gaffeltrucks.

 • Omkostningseffektiv opbevaring
 • Nem betjening af reoler med konventionelle industrielle trucks
 • Manuel ordreplukning på gulvniveau

 

Højreollageret / smalgangslageret

Opbygningen med smalle gange gør det muligt med en høj udnyttelses af gulvarealet. Betjeningen af reolerne udføres sædvanligvis af manuelt betjente VNA-trucks / orderplukkere, der kan anvendes til ordreplukning samt til at lagre og hente komplet gods. På grund af de store løftehøjder, kan de høje industrielle trucks benyttes i disse lagerbygninger.

 • God brug af ledig plads og lagerhøjde
 • Ideel til stort antal artikler og mellemstore og høje højder</ li>
 • Ingen flytning af varer for ordreplukning

Pallereoler - design

En pallereol består af en reolramme og tværbjælke. Reolrammen er sikkert fastgjort til gulvet med gulvanker. Tværbjælker er sat fast til reolrammen. Afhængig af belastningens vægt indsættes forskellige profiler og materialetykkelser.

Selvfølgelig opfylder designet af STILL pallereolerne kravene til regionalt anvendelige standarder og sikkerhedsforskrifter.

En række valgfrit tilbehør garanterer individuel sikkerhed og optimal fleksibilitet. En buffer og forskellige beskyttelsesanordninger sikrer høj sikkerhed i daglig brug. Forskellige hylder giver mulighed for en mere fleksibel brug af STILL pallereolen.


Pallereoler - dele

Støtteramme

Støtterammen består af to understøtninger, der er forbundet med vandrette og diagonale bjælker. Rammerne er boltede fast. For at optimere transportomkostningerne monteres rammerne på stedet.

Afstandsstykker

Afstandsstykker forbinder to reoler i en given afstand. Hvis reolerne er udstyret med sprinkleranlæg, bruges afstandsstykkerne også til at montere sprinklerørene.

Afstanden mellem reolen er specificeret af regionale standarder og regler, for eksempel af den industrielle sikkerhedsmyndighed i Tyskland. For europaller uden overhæng er standardafstanden 200 mm. Hvis sprinklerør er installeret eller i tilfælde af overhæng, kan afstanden justeres.

Tværbjælker

Tværbjælker er normalt boks-profiler med en krog svejset til hver ende. Krogen bruges til at fastgøre bjælken til rammen. To tværbjælker (par) forbinder to rammer, der udgør en hylde i reolen. På tværs af bjælkerne bliver pallerne opbevaret. Disse kan fastgøres individuelt i den ønskede højde i støtterammen.


Pallereoler - tilbehør

Hylder

For at gøre mere fleksibel brug af reolen, tilbyder vi en række forskellige hylder. Alle hylder er tilgængelige i to versioner, den ene lægges på, mens den anden fastgøres til reolen. Spånplader er f.eks. tilgængelige i tykkelser på op til 38 mm. Afhængig af belastningssituationen kan hylder med gitter indsættes på samme måde. Vi hjælper gerne, med at vælge den ideelle løsning til din anvendelse.

Reolbeskyttelse

Der findes en række forskellige løsninger til beskyttelse af reolerne mod mulige skader. En type løsning anvendes inden for gangene, en anden type bruges til at beskytte reolens ydersider.

Beskyttelse af understøtningerne i ydersiden

En hjørnebeskyttelse garanterer den mindste krævede beskyttelse af understøtningerne. I overensstemmelse med tysk lovgivning BGR 234 skal hjørnebeskyttelsen være mindst 300 mm høj og skal fastgøres uafhængigt af stativet til gulvet.

Kollisionsbeskyttelsen, som beskytter den komplette reol, er et alternativ til hjørnebeskyttelsen. Den er monteret på tværs af hele ydersiden. Der findes forskellige versioner - den centrale del kan være lavet af træ eller stål. STILL bruger for det meste stål, fordi dette materiale er mere modstandsdygtigt. Fordelen ved træ er, at det er let at udskifte i tilfælde af skade.