STILL Warehouse Management System

MMS Hardware

MMS Hardware

I forbindelse med STILL-materialestrømstyringssystemet refererer begrebet hardware, til alle komponenter der danner et system sammen med softwaren. Hardware refererer til alt, hvad der har med computere og netværk at gøre - arbejdsstationer, servere, trådløst kommunikationsudstyr og terminaler som truckmonterede terminaler, håndholdte, mobile og stationære etiketteprintere og scannere. Andre komponenter som transpondere (RFID) og mobile arbejdssteder for modtagne varer og til ordreplukning, betegnes også som hardware. Udover en bred vifte af hardwarekomponenter fra kendte producenter, tilbyder STILL også sine egne hardwarekomponenter, for eksempel STILL Touch Terminal og STILL Pick-by-Voice komponenter.

Kontakt os

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

Anmodning til: MMS Hardware

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Pick-by-Voice - Optimering af dit arbejde takket være dialog

Pick-by-Voice refererer til taleassisterede dialogsystemer, der bruges til at optimere arbejdsprocesser. STILL Pick-by-Voice-løsningen overbeviser ikke blot med sine tekniske funktioner, som f.eks. talegenkendelse uafhængig af højttaleren, men også pga. softwaren. Den nye STILL Voice-Client er markedsleder for højttaleruafhængige systemer og har et moderne design. Softwaren sørger for online kommunikation med applikationsserveren, der tilbyder alle fordelene ved et trådløst stemmesystem:

  • Modstandsdygtig hardware, der er velegnet til industrielle benyttelser
  • Højttalerafhængighed: Ingen stemmetræning kræves, ingen afhængighed mellem bruger og enhed
  • Permanent opdateret WMS muliggør hurtige reaktioner (f.eks. genopfyldning osv.)
  • Output tekster kan ændres af kunden
  • Interface med STILL MMS
  • Tilgængelig på mange sprog (i øjeblikket: tysk, fransk, spansk og tjekkisk)

STILL Touch Terminal - Tilslutningen til STILL MMS direkte fra maskinen

Computerstyrede materialestrømsstyringssystemer kræver en stærk terminal ombord på trucken, for at modstå belastningen af hverdagens arbejde. STILL Touch Terminal skaber en onlineforbindelse mellem trucken, og computeren der styrer materialestrømmen i lageret og truckens bevægelse. Transportarbejde bliver direkte angivet ombord på trucken. Plukning, varebeholdninger og andre transaktioner bookes online. Brugervenlighed har dog højeste prioritet.

STILL Touch Terminal er specielt udviklet til at modstå de hårde betingelser for industrielle anvendelser, og udnytter en teknologi som er designet til konstant brug. STILL Touch Terminal er ideel til både mobile og stationære anvendelser inden for produktion, handel og logistik.

STILL Touch Terminal tilbyder et stort display med høj kontrast med en størrelse på 10,4 tommer, der klart viser selv de mest komplekse data og grafiske billeder. Den er udstyret med 4 GB RAM og 16 GB flash-hukommelse, og er egnet til udendørs drift ved temperaturer mellem -30 og +40 grader Celsius. Den er også IP 65 beskyttet.

Alle STILL gaffeltrucks med modvægt samt varevogne kan udstyres med en elektrisk og mekanisk grænseflade til STILL Touch Terminal, hvis kunden ønsker det. Den mekaniske grænseflade overholder VESA 75-standarden.


Yderligere STILL MMS Hardware

  • Etiketprinter
  • Håndholdte terminaler
  • Håndholdte scannere
  • Trådløst kommunikationsudstyr