STILL LI-ION TEKNOLOGI

Et perfekt harmoniseret energisystem

Premium elektromobilitet fra STILL

STILL har altid været førende i branchen, Vores elektriske truck overperformer markedet og STILL Li-Ion teknologi understøtter Vores påstand.

STILL Li-ion-teknologi tilbyder dig en optimalt harmoniseret samlet løsning inklusiv trucken, Li-Ion batteri og oplader. Vores premium filosofi garanterer dig fuld tilfredshed og top kvalitet.  

  • Reducere driftsomkostningerne

  • Øget truck tilgængelighed

  • Altid den fulde ydelse

  • Øget sikkerhed

Tag fremtiden i dine hænder nu

Vi finder ud af den optimale Li-Ion løsning til din indsats. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter vi Li-Ion batteriet til et blysyrer batteri.

Anmodning til: STILL Li-ION TEKNOLOGI

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Li-Ion-teknologi på 2 minutter

Lær fordelene ved Li-Ion teknologi på video


Fordele ved Li-Ion batteri

Ingen batteriskift påkrævet

korte opladninger

Mere ydelse ved lavere energiforbrug

Vedligeholdelsesfrie batterier

Sikker, lokal opladning på arbejdspladsen

To gange levetiden

Sammenligning af batterityper

Li-Ion
Bly-syre
Opladninger 2500 til 4000 fulde opladninger 1.200 - 1.300 opladninger
Effektivitet høj medium
Afladning af batteri op til 95% op til 80%
Fuld ydelse fuld drifts tid faldende fra 50%
vedligeholdelsesomkostninger Vedligeholdelsesfri høj vedligeholdelse
uddannelsesbehov lav medium

Forskellige batteristørrelser til enhver anvendelse

STILLs Li-Ion batterier udmærker sig og er designet til brug og de respektive trucks. STILLs Li-Ion batterier opfylder de højeste krav og opnår en særlig høj standard af kvalitet og sikkerhed. STILL tilbyder forskellige Li-Ion-batterier i spændingsniveauerne 24V, 48V og 80V, afhængigt af spændingen.


Burde du bruge Li-Ion teknologi?

For at besvare dette spørgsmål, vil vores energieksperter tage dig igennem en individuel analyse. Vores løfte om den bedste teknologi giver dig optimal effekt til din drift.

 

Li-Ion Demonstration

Ingen risiko. Afprøv Li-Ion truckeni din egen hverdag.

 

Li-Ion Promise

Li-Ion konsultation

Vores eksperter er til rådighed
for dig.

+45 76 31 90 00
Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Anvendelse af Li-Ion batteri-teknologi

Implementering Li-Ion batterier kan:

INDSATS MED BATTERISKIFT

Skær i dine driftsomkostninger til batterskift og vedligeholdelse af batteriet (tid + HR), samt omkostningerne til ekstra batterier.

Arbejde med lange opladninger

Forøg din maskines tilgængelighed og drag fordel af mere driftstid.

STORT BEHOV / STORT ENERGIFORBRUG

Brug den fulde effekt døgnet rundt - Li-Ion batterier giver fuld kraft, selv om batteriets energiniveau er lavt.

STORE SIKKERHEDSKRAV TIL HÅNDTERING AF BLYSYRERBATTERIER

Kunden bliver fri for vedligeholdelse af batteriet, håndtering af skiftebatteri, syrerdampe samt kræver ingen udluftning

Dette siger vores kunder

"Vi har gennemtestet flåden før ændringen."

Distributionen af ​​friske fødevarer til alle PLUS supermarkeder i Holland krævede maksimal tilgængelighed af maskinerne. De vedligeholdelsesfrie Li-Ion batterier sikrer en intensiv brug af flåden i den daglige drift


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan adskiller et litium-ion-batteri sig fra et bly-syre-batteri?

Sammenlignet med blysyrebatterier er litium-ion-batterier mere energieffektive, pladsbesparende, sikrere og leverer dobbelt så meget energi med samme konstruktionsvolumen. En anden fordel er deres opladningsevne: Litium-ion-batterier kan oplades midlertidigt i enhver opladningstilstand. I gennemsnit er ca. 60 minutters opladningstid nok til midlertidigt at oplade ca. 60 procent af batteriets kapacitet - afhængigt af den anvendte oplader og den omgivende temperatur. I modsætning til blybatterier er litium-ion-batterier desuden vedligeholdelsesfrie og har en levetid, der er cirka dobbelt så lang. 

Til hvilke anvendelser er litium-ion-batterier nyttige?

Litium-ion-batterier er særligt velegnede, hvor der kræves høj batteriydelse (uden udskiftning af batteriet) i drift med flere skift, og hvor korte (mellemliggende) opladningscyklusser skal være tilstrækkelige til at genoplade batteriet. Lithium-ion-batterier er den perfekte løsning til alle lager- og produktionsmiljøer, hvor pladsen er begrænset, og sikkerhedskravene er høje. Opladerne kan placeres decentralt og pladsbesparende - uden batteriskifterum og tilhørende tilbehør.

Hvor længe holder et Li-ion-batteri?

Lithium-ion-batterier holder mindst dobbelt så længe som bly-syre-batterier. STILLs lithium-ion-batterier er designet til 1.500 til 4.000 fulde opladningscyklusser - afhængigt af model, batteristørrelse og kapacitet.

Hvor længe kan et Li-ion-batteri bruges i træk?

Takket være den mellemliggende opladningsmulighed er litium-ion-batterier ideelle til drift i flere skift. Brugstiden afhænger hovedsageligt af tre faktorer: Batterikapacitet, arbejdsintensitet og omgivelsestemperatur. Generelt kan man sige, at afhængigt af batteristørrelse og oplader er omkring 60 minutters opladningstid tilstrækkeligt til at nå op på 60 procent opladningskapacitet - og det helt uden tab af ydeevne eller forringelse af batteriets levetid. Det betyder, at batteriskift mellem vagter hører fortiden til - med STILL litium-ion-batterier og den rigtige oplader er selv 24/7 vagter mulige med kun ét batteri. 

Hvordan skal litium-ion-batterier oplades?

Lithium-ion-batterier kan blive siddende i industritrucken til opladning. Alt, hvad du behøver, er en passende oplader og et tilsvarende ladestik. STILL Onboard Charger er endnu mere fleksibel: Den indbyggede oplader muliggør decentral opladning og mellemliggende opladning ved "normale" stikkontakter - den ideelle løsning til skiftende placeringer, fleksibel indsatsplanlægning og særligt kompakte hallayouts. 

Øger brugen af Li-ion-teknologi strømforbruget?

Brugen af lithium-ion-teknologi ændrer opladningsadfærden - og dermed også strømforbruget. Batterierne kan oplades og genoplades hyppigere, hurtigere og i kortere cyklusser. For at undgå dyre spidsbelastninger kan det smarte STILL-batteri- og opladningsstyringssystem med STILL Smart Energy Unit konstant levere en foruddefineret mængde energi pr. oplader til opladningsprocessen på tværs af alle enheder på alle tidspunkter. Netværksbaseret, enkelt og energibesparende.

I hvilket temperaturområde kan Li-ion-batterier bruges?

Lithium-ion-batterier er meget robuste og kan bruges inden for et bredt temperaturområde. STILL Li-Ion-batterierne har en nominel ydeevne på mellem 0 °C og +45 °C. Takket være en valgfri lavtemperaturbeskyttelse til batterierne er det muligt at bruge dem ned til -28 °C.


Downloads

  • Brochure STILL Lithium-ion-teknologi PDF, 6 MB Download
  • Datablad Energy Solutions (Engelsk) PDF, 2 MB Download
  • Brugsanvisning Litium-ion-batterier PDF, 4 MB Download

Kontakt os

Vores eksperter er klar til at besvare dine spørgsmål når som helst.
Vil Li-Ion batterier være en mulighed for dig og din indsats?
Start din individuelle energianalyse med en af vores eksperter.

 

Forespørgsel via e-mail

Vi vil besvare din forespørgsel hurtigts muligt.

 

Ring til os

Kontakt vores eksperter direkte:

  +45 7631 9800

 

Anmodning til: STILL Li-ION TEKNOLOGI

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.