Lastbil med smalle gange

Stablere og vertikale plukkemaskiner - lige så individuelle som dit højlager

Opbevaring og plukning af ordrer i snævre rum
Højtliggende reoler med meget smalle gange er en af de mest effektive måder at organisere et lager på med hensyn til udnyttelse af volumen. Med en løsning med smalle gange udnytter du dit eksisterende lagerareal optimalt og sparer i mange tilfælde dyre udvidelser. Sammenlignet med konventionelle bredgangslagre får du op til 45 procent flere pallepladser.

Sikker og effektiv: Opbevaring og udtagning i gange, der kun er 1.080 mm brede og op til 18 meter over gulvet, kræver en høj grad af præcision og koncentration. Intelligente assistent-, kontrol- og sikkerhedssystemer støtter derfor føreren og gør STILL smalgangsløsninger ekstra sikre og ekstra effektive.

Vores planlægning, din succes. Da ingen højlager er ens, er STILL en stærk partner ved din side til planlægning og implementering lige fra starten: Sammen skaber vi et vare- og informationsflowkoncept, der er skræddersyet til dine behov. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige reolsystemer og konfigurerer hver enkelt smalgangstruck eller vertikal plukkemaskine optimalt til din anvendelsesprofil. Vi har altid faktorer som effektivitet, ergonomi, sikkerhed og ydeevne i tankerne.

Intelligent ekstraudstyr: Ved at integrere STILL smalgangsvogne og vertikale plukkemaskiner i din eksisterende lagerstyringssoftware (WMS) eller en af os leveret af os, bliver din flåde styret optimalt gennem lageret. Endnu bedre, du kan vælge det næste niveau af effektivitet ved at få os til at automatisere dit smalgangslager. På denne måde opnår du den højest mulige processikkerhed og gennemsigtighed i din varestrøm.

 • Effektivt komprimering af lejer – Kombination af smalle gange og arbejdshøjder på op til 18 meter
 • Høj håndteringskapacitet og ydeevne – Direkte adgang til paller kombineret med innovativ teknologi og smarte assistentsystemer
 • Sikker og ergonomisk arbejde – Rummelige og individuelle kabinekoncepter og pålidelige sikkerhedssystemer
 • Højeste processikkerhed – Integreret i lagerstyringssystemer eller fuldt automatiseret
 • Modularitet ned til den mindste skrue – Køretøjskonfigurationer, der passer til enhver anvendelse

Rådgivning om smalgangsvogne

 • Registrering af den faktiske tilstand
 • Analyse af de logistiske udfordringer
 • Udvikling af højlager- og køretøjskonceptet
 • Valgfrit: Undersøgelse af automatiseringspotentialer eller holistisk lagerplanlægning

Vores ekspertrådgivere er til rådighed for at besvare dine spørgsmål.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Smågegangsvogn fra STILL


Fordele ved STILL smalgangsvogne

Maksimal effektivitet og sikkerhed gennem assistentsystemer

 • Active Floor Compensation (AFC) kompenserer for ujævnheder i jorden på lasthjulenes spor i realtid for at opnå maksimal effektivitet
 • Aktiv laststabilisering (ALS) reducerer mastvibrationer og øger håndteringsevnen med op til 5 procent
 • STILL Optispeed - optimering af kørsel og køretøjets ydeevne afhængigt af vægt og løftehøjde for maksimal vareomsætning

Procesekspertise gennem automatisering

 • iGo pilotnavigation: Halvautomatisk kørsels- og gaffelstyring til en bestemt destination
 • iGo pilotsikkerhed: Op til 15 sikkerhedsfunktioner til automatisk reaktion ved farepunkter
 • iGo-systemer: førerløs transport - med standardiserede automatiseringssæt fra seriekøretøj til AGV (*Automated guided vehicle)

Højeste tilgængelighed takket være Li-Ion-batteriteknologi

 • Mellemopladning mulig, kort opladningstid
 • Mere kraft med mindre energiforbrug
 • Vedligeholdelsesfri batteriteknologi og dobbelt levetid

Smalgangsvogne i praksis

Vores ekspertrådgivere er til rådighed for at besvare dine spørgsmål.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Downloads smalgangs-lastbil

 • Brochure om stabler til smalle gange PDF, 10 MB Download
 • Retningslinjer for smalganglastbiler PDF, 2 MB Download
 • Opbevaringsvejledning Lastbiler til smalle gange PDF, 7 MB Download
 • iGo Pilot datablad PDF, 1 MB Download

Smågegangsvogne fra STILL

Individualitet og funktionalitet til de højeste krav: Med STILL MX-X (med mandskab) og NXV GX-X (med mandskab) smalgangstrucks og EK-X vertikale plukkemaskiner kan du opnå maksimal ydeevne på de mindste rum. Under drift understøtter en gennemtænkt ergonomi og brugervenlig betjening dine medarbejderes præstationer. Vores kompetente service sikrer, at din flåde og de tilhørende mobile personbeskyttelsesanlæg altid er fuldt tilgængelige.

Stabler til smalle gange Man-Up - MX-X

Perfektion i ydeevne og komfort.

Den sætter standarder for opbevaring og udtagning af ordrer i stor højde. Lastkapaciteter på op til 1,5 ton, række- og opbevaringshøjder på op til 18 meter og tophastigheder på 14 km/t er blot nogle få facetter af den enorme håndteringsevne, der kan opnås med STILL MX-X (Man-Up). Active Load Stabilisation (ALS) reducerer mastvibrationer og øger køreegenskaberne med op til 5 %, mens Active Floor Compensation (AFC) garanterer tophastigheder selv på ujævnt underlag. Rummelig og alsidig kabine, intuitiv betjening og fremragende udsyn og adgang til lasten giver en unik komfort.

Smalgangstruck NXV

Arbejde tæt på jorden i smal gang

Smalle gange, høje hylder, tunge varer, lidt plads? Hvis disse krav er opfyldt, har svaret præcis tre bogstaver: NXV. Smalgangsstativet er den ideelle partner til effektiv komprimering af lageret på små områder. Takket være de kompakte dimensioner og den drejelige drejelige skubbe- eller teleskopgaffel kræver den ikke meget plads på jorden og føler sig hjemme selv i smalle gange. I højden har NXV på den anden side brug for en del plads. Op til 13,8 meter, for at være præcis - til hurtig og pålidelig opbevaring og genfinding.