Gaffeltrucks og lagerteknologi til lette opgaver

Classic Line fra STILL

Har du moderate stablings- og transportopgaver på dit lager? Er du på udkig efter en hjælper, der bare gør arbejdet? Velkommen til Classic Line fra STILL. Her finder du gaffeltrucks og lagerteknik, præcis som du vil have dem: robuste, pålidelige og klar til brug. Hvert Classic Line-produkt er 100% STILL: ergonomisk i designet, enkelt og sikkert at håndtere - men fri for ekstraudstyr, som du ikke har brug for. På den måde kan vi tilbyde dig en pris, der er mere end attraktiv - inklusive den STILL-kvalitet og service, du er vant til. Og det bedste af det hele: Du behøver ikke vente længe på disse modeller. De er tilgængelige med kort varsel og kan også bestilles online. Se, det er smart!

Lige til målet.

Din forretning er nogle gange kompleks nok - på lageret vil du have det enkelt og ligetil. Det er præcis, hvad Classic Line er designet til. Udstyret med standardiserede funktioner i STILL-kvalitet gør disse modeller deres arbejde pålideligt. De er intuitive at betjene og nemme at vedligeholde. Ideel til lejlighedsvis drift eller enkeltskift.

Lad være med at vente. Bare start!

Tid er penge. Med Classic Line nyder du godt af den uvurderlige fordel ved korte leveringstider: Som regel er din nye gaffeltruck eller dit lagerudstyr hurtigt hos dig, og du kan komme i gang med arbejdet med det samme. En anden fordel er mindre kompleksitet: En kort instruktion er alt, hvad der skal til - og så er du klar til at gå i gang.

Service uden kompromiser.

Produkterne i Classic Line er lige så enkle og strømlinede, som servicen bag dem er omfattende. Når som helst du har brug for en servicetekniker, en reservedel eller bare et godt råd: STILLs omfattende servicenetværk står til din fulde rådighed og har en tekniker i nærheden. Han vil også med glæde rådgive dig om alle aspekter af din intralogistik og er der altid for dig, efter du har foretaget dit køb.


Downloads


Kontakt os

Udfyld formularen

Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ring til en konsulent

Din direkte linje til vores eksperter

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.