STILL Webinar

Automatiserede guidede køretøjer (AGV'er) inden for produktionslogistik

EMNE

Automatisering af produktionslogistik? Selvfølgelig, men hvordan?

Potentialer og begrænsninger for automatiserede guidede køretøjer (AGV'er)

DATO

30. marts 2021
kl. 10 til kl. 11
kl. 16 til kl. 17

Automatisering af produktionslogistik øger rentabiliteten!
Med konstante tilbagevendende processer er produktionsforsyning og bortskaffelse mere velegnet til automatisering end næsten enhver anden logistikproces. En række forskellige transportløsninger er tilgængelige til dette formål.

Baseret på et specifikt applikationseksempel viser webinaret fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, der er tilgængelige på markedet. Vores eksperter giver dig klare retningslinjer til at vælge den bedste måde at automatisere din produktionslogistik på.

Drag nytte af

  • Spændende præsentationer med kortfattede praktiske forklaringer på fordelene ved hver løsning
  • Omfattende svar på alle spørgsmål om forudsætninger og implementering
  • Ekspertisen hos vores erfarne intralogistik- og automatiseringseksperter
  • Strukturerede evalueringskriterier for at vælge dit bedste valg
 

Webinarregistrering

Jeg vil gerne deltage i webinaret "automatiserede guidede køretøjer (AGV'er) inden for produktionslogistik". (*obligatoriske felter)

Vi vil gøre optagelsen af webinaret tilgængelig for alle deltagere på et senere tidspunkt.

Dine data behandles fortroligt, videregives ikke til tredjepart og vil kun blive brugt til at sende STILL-nyhedsbrevet og information om webinaret.

Mange slags automatisering fører til målet - men kun få vil føre dig derhen rentabelt.

Hvilke transportsystemer er tilgængelige for at automatisere min produktionslogistik, og hvordan kan jeg integrere dem i min infrastruktur? Hvilket system sikrer den mest effektive, fleksible og pålidelige levering af materialer til mine samlebånd og flytter materialerne så tæt på maskinen som muligt? Hvordan vil blandet drift påvirke min produktion, og hvordan vælger jeg det rigtige system til mine individuelle behov?

Oplev en spændende debat, hvor tre kendte intralogistiske eksperter ikke kun giver svar på disse spørgsmål, men argumenterer lidenskabeligt for deres foretrukne løsning.Under webinaret har du mulighed for at deltage live i diskussionen og få dine spørgsmål besvaret.

Med en omfattende oversigt vil vi guide dig gennem de forskellige måder at automatisere din produktionslogistik med AGV'er. Dette webinar hjælper dig på vej derhen.

Vi glæder os til at se dig!


Kom i kontakt

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.