03.04.2019

STILL bliver den første truckleverandør til at lancere et fælles partnerskabskoncept for kunderne i de nordiske lande

STILL er den første i Norden med et fælles partnerskabs- og digitaliseringskoncept for kunder under ledelse af administrerende direktør Reke Salievski.

Malmö den 3. april 2019 – Den 1. februar lancerede intralogistikspecialisten STILL GmbH en ny nordisk salgs- og serviceorganisation, under ledelse af en direktør i Norden. Fokus på konceptet er at skabe øget kundefordel, et partnerskab og digitaliseringskoncept for kunderne fra en og samme leverandør. STILL er den første i Norden med dette koncept. Den nordiske kunde har nu en partner til at samarbejde med og ikke flere i forskellige lande med landtilpassede løsninger. Med et ledelses-, administrations- og it-system kan STILL skræddersy kundeløsninger inden for optimering af truckflåder, dele omkostninger og dermed skabe en win-win-situation gennem partnerskabet. Med dette koncept er STILL den mest fleksible intralogistikspecialist, der hurtigt tilpasser sig kundens behov.

"Oprettelsen af en ny nordisk organisation er en logisk fortsættelse af sidste års overtagelse af STILL-virksomheden i Finland og sidste år i Norge. Gennem etableringen vil STILLs egen salgs-, service- og administrationsorganisation, som er den første på det nordiske område inden for gaffeltruckindustrien, inkludere datterselskaber i Sverige, Danmark, Norge og Finland, og vi fortsætter med at drive vores ambitiøse mål frem på det nordiske marked", siger STILL GmbHs CSO, Thomas A. Fischer.

"Vi har i løbet af årene udviklet os inden for vores fire nordiske datterselskaber til at etablere Nordens første intralogistiskspecialist, der har en nordisk organisation og arbejder på tværs over grænserne. Formålet er at intensivere samarbejdet mellem de nordiske lande, skabe synergier, øge kundetilstedeværelsen på markedet og imødekomme morgendagens kundes behov allerede i dag. Denne nye salgs-, service- og administrationsorganisation garanterer ikke kun den fortsatte udvikling af STILLs brand, men også øget kundeservice til den eksisterende STILL-kundebase i Norden", siger Reke Salievski, nuværende administrerende direktør i STILL Sverige, STILL Danmark, STILL Norge og STILL Finland, der er udnævnt til at lede den nyetablerede organisation i de fire lande.

"Mange kunder har deres forretning i alle de nordiske lande, og kundernes behov i de nordiske lande er også meget ens. STILLs nordiske organisation vil kunne servicere sine kunder på en mere professionel og effektiv måde og tilbyde kunderne de samme koncepter og digitaliseringsløsninger. Vi bliver ved med, at fokusere på den fortsatte udvikling og vækst i salgs- og serviceområdet samt med leasing og brugte gaffeltrucks, for at kunne udnytte vores fulde potentiale i hele Norden", konkluderer STILL Nordic’s nye administrerende direktør Reke Salievski.