Digital Produktlancering

STILL Elektrisk Gaffeltruck RX 60

13. Oktober 2020

Premiere på STILL RX 60-35 / 50 -

elektriske trucks som vigtig komponent til emission-fri intern logistik

I forbindelse med de stigende energiomkostninger og CO2-reduktion, kommer smart energistyring mere og mere i fokus for vellykkede logistiske strategier. Denne digitale begivenhed vil vise dig, hvordan emission-fri intern logistik og intelligent energistyring kan implementeres for transportopgaver og håndtering af last fra 3,5 til 5 tons - med den nye STILL RX 60-35/50 elektrisk gaffeltruck som et specifikt eksempel.

Dagsorden

13. Oktober 2020 - 10-11 (CEST) & 16-17 (CEST)

  • Velkommen
  • Key note: Gør intern logistik effektivt med intelligent energistyring
  • Key note: Højtydende elektriske gaffeltrucks som egnede komponenter til CO2-fri intern logistik
  • Q&A

Drag nytte af

  • Omfattende indsigt af energistyrings emnet for intern logistik
  • Den eksklusive premiere på den nye RX 60-35/50 el-truck
  • Enestående ekspertise fra kompetente eksperter

Gør intern logistik effektivt med intelligent energistyring

Energi! En uundværlig og dyr ressource for industrien, produktion og detailhandel. Hver eneste transportopgave afhænger i høj grad af tilgængelighed, effektivitet, og prisen på den energi, der kræves for at levere maksimal ydeevne og rentabilitet.

Kontinuerligt stigende el-omkostninger parallelt med kravene for at undgå skadelige CO2-udledning tvinger virksomheder til at organisere og planlægge anvendelse og forbrug af energi med yderste omhu.

Smart energistyring bliver derfor en afgørende faktor for økonomisk succesfulde logistik strategier. Yderligere aspekter er integration i digitale kontrolsystemer og tjenester.

 

Vores energieksperter vil vise dig en bred vifte af muligheder for at styre energi med succes og besvare dine spørgsmål. Klart, gennemsigtigt og omfattende.


Højtydende elektriske gaffeltrucks som egnede komponenter til CO2-fri intern logistik

Find ud af, hvordan man gennemfører emission-fri intern logistik og intelligent energistyring i transportopgaver med laster fra 3,5 til 5 tons, med det specifikke eksempel på den nye elektriske gaffeltruck STILL RX 60-35/50. Lær hvorfor den nye RX 60-35/50 kan gøre alt - undtagen at producere udstødningsgasser! RX 60-35/50 tilbyder vores kunder den ydeevne, der opfylder deres krav i ethvert henseende!

Kontakt os

Find ud af mere? Kontakt os for yderligere information.

Compliance notits: Compliance er et vigtigt indsatsområde for STILL. Hvis der er nogen begrænsninger på din side, så lad os endelig vide det.

Kontakt

+45 76 319 800

Anmodning til: STILL RX 60-35/50

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.