STILL Fleet Data Services - gaffeltruck-kommunikation

Vores gaffeltrucks taler med os

STILL tilbyder med Fleet Data Services endnu mere gennemskuelighed, fleksibilitet og individualisering til din virksomhed. Fleet Data Services foretager en intelligent registrering og analyse af køretøjer og truckførerdata, som er online tilgængelig. Der, hvor STILL har begyndt med FleetManager og STILLReport som individuelle produkter - samler Fleet Data Services feltet med STILLs bedste softwareløsninger. Et fælles kendetegn for alle produkterne er, at de er webbaseret, designet med klart stukturerede menuer, som gør det enkelt og intuitivt at betjene programmerne. Kunden får adgang til køretøjsdataerne online og kan derved hurtigt få den aktuelle information. Fleet Data Services dækker over software-produkterne Fleetmanager 4.x, STILLReport og STILLProActive.

FleetManager 4.x

Fleetmanager 4.x  giver enhver STILL-kunde mulighed for en kontrolleret brug af køretøjet, en køretøjsforvalting og udvikling samt et kontrol af service og vedligeholdelse.

For at kontrollere brugen af køretøjerne, kan kunden definere hvem, der har lov til at benytte hvilken truck.

Ønsker du at vide mere

STILLReport

Organisation, analyse og optimering af truckflåden er det, som STILLReport kan tilbyde. Med denne webbaserede software gør STILL det muligt for kunden at opretholde et hurtigt og nemt overblik over hele flåden. STILLReport er delt ind i tre niveauer: Organisation, analyse og optimering.

Ønsker du at vide mere

Disse to produkter er kun begyndelsen. Fra dette udgangspunkt vil der i fremtiden blive tilbudt flere produkter inden for Fleet Data Services, som allerede i dag er under udvikling. Området med softwareprodukter og "kommunikation" med gaffeltrucks vil i fremtiden blive vigtigere for vores kunder, og derfor ser STILL altid fremad for at følge med trenden i fremtiden.

STILL nyhedsbrev

Hold dig ajour: Tilmeld dig STILLs nyhedsbrev - og du vil regelmæssigt modtage aktuelle nyheder og informationer om vores virksomhed.

Vis ikke denne meddelelse igen.