Frihed under ansvar

STILL er primært kendt for at være markedsførende i hele Europa indenfor el-gaffeltrucks. Med mere end 50 års erfaring i udvikling og produktion af internt transportmateriel af høj kvalitet tilbyder STILL i dag det komplette program indenfor intern transport.

Vore avancerede kvalitetsprodukter sikrer os en position som totaludbyder af innovative produkter med udsøgte serviceydelser, som omsættes i hele verden med stor succes.

Vore medarbejdere sætter pris på frihed under ansvar og er således med til at skabe grundlaget for at være engageret i en stor organisation. Teamwork er en vigtig del på lige fod med en menneskelig og ærlig omgang med hinanden. Dette er grundlaget for at virkeliggøre den personlige livs- og arbejdsglæde hos hver enkelt medarbejder hos STILL.

Dine perspektiver

Dine perspektiver

Prøv at forestil dig, at du arbejder i et betydeligt firma. Stort og alligevel personligt…

Dine perspektiver

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Hvis du er villig til at tage ansvar og tage imod de daglige udfordringer i et innovativt foretagende, så er STILL den rigtige…

Ledige stillinger

Online ansøgning

Online ansøgning

Din vej til STILL begynder lige her med en Online-ansøgning…

Online ansøgning

STILL nyhedsbrev

Hold dig ajour: Tilmeld dig STILLs nyhedsbrev - og du vil regelmæssigt modtage aktuelle nyheder og informationer om vores virksomhed.

Vis ikke denne meddelelse igen.