Oplev din RX 60 sekunder

Få det bedste ud af din tid. Ny STILL RX 60.

Føl dig hjemme med den nye STILL RX 60, og forbered dig på at føle kildende spænding, så snart uret starter. Med intralogistiske processer, der nu håndteres i sekunder, har du brug for vores mester i acceleration for at hjælpe dig med at tage din dyrebare tid tilbage. Fra det første øjeblik er du sikker på at finde den perfekte balance mellem strøm, ergonomi, manøvrerbarhed og elektrisk energieffektivitet. RX 60-25 / 35 er ikke kun en højtydende truck - den er en af ​​de bedste i sin klasse: Den elektriske kontravægtstruck kører let 258 tons på kun 3.600 sekunder. Mærk den frihed, det giver i den bedste rækkevidde pr. batteriladning, når du håndterer paller i 32.400 sekunder uden at skulle oplade batteriet. Bliv behagelig i det bedste førerhus, du kan forestille dig, inklusive perfekt arrangerede betjeningsenheder, maksimal benplads, en imponerende helårsvisning og den unikke STILL Easy Control indbyggede computer. Med dette udstyr er du kun et klik væk fra dine foretrukne ydelsesfunktioner, og du kan altid overblik over relevante paremetre. Det er tid til at sætte nye standarder: Oplev dine RX 60 sekunder nu!

  • Fantastisk ydelse: den højeste håndteringskapacitet i sin klasse

  • Maksimal tilgængelighed: den længste rækkevidde på en batteriopladning

  • Bedste arbejdsplatform: rummeligt førerplads med STILL Easy Control indbygget computer
Tiltale*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Acceleration: Tid for en ny mester


Ydelse

Den bedste præsentation gennem alle tiderne

Er det vanskeligt at indhente alt? Det er tid til at prioritere. Ingen anden elektrisk kontravægtstruck kan flytte flere varer på kortere tid. Den nye RX 60 er en kontravægtstruck med den højeste omladningsydelse i sin klasse. Uanset om du har brug for at bevæge højt eller bredt eller begge dele, hjælper vores accelerator dig med at spare dyrebare sekunder hver gang du transporterer en palle. Du styrer kraften med præcision, der garanterer, at du kan få varer, hvor du har brug for på rekordtid. Udviklet og designet til applikationer, der kræver, at du tænker stort.

258 ton på 3.600 sekunder

Dine 3.600 elektrificerende sekunder, når du bevæger dig 258 tons 200 meter væk. Oplev den bedste håndteringsydelse i denne truckklasse.

7,4 meter på 11 sekunder

Dine 11 elektrificerende sekunder, når du løfter 3,5 ton til en højde på 7,4 meter. Gør dig klar til at opleve ydeevne med præcision på højeste niveau.

Er du klar til at elektrificere ydeevne?

Oplev databladet for at få flere oplysninger om alle truckfunktioner, eller kontakt vores distriktschef, så du selv kan opleve den nye RX 60.

Tiltale*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tilgængelighed

Rekordholder for rækkevidde.

Kraften multipliceres med acceleration. Vi tilføjer udholdenhed oven på det. Hvad er ydeevne, hvis du ikke kan stole på det under hele skiftet? I den nye RX 60 kan du blive komfortabel i førerhuset og bruge trucken i otte timer uden at skulle oplade batteriet - takket være industriens længste rækkevidde i sin klasse. Derudover kan den elektriske truck startes i hurtig startposition, så føreren kan komme i gang med at arbejde direkte.

Næste opladningsafbrydelse? Ikke på yderligere 32.400 sekunder!

Dine 32.400 elektrificerende sekunder ved kontinuerlig anvendelse uden opladnings pauser. Få den længste rækkevidde på en batteriopladning i sin klasse.

Kom i gang igen på 0,5 sekunder

Dit elektrificerende halve sekund, indtil den nye RX 60 er klar til at starte. Du starter trucken, mens du intager førerpladsen

Er du klar til tilgængelighed hvert eneste sekund?

Oplev databladet for at få flere oplysninger om alle truckfunktioner, eller kontakt vores distriktschef, så du selv kan opleve den nye RX 60.

Tiltale*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ergonomi

Den bedste førerplads - uden tvivl

Overskriften siger virkelig det hele, men vi vil have, at du oplever det selv. I den nye RX 60 får du generøs benplads, perfekt arrangerede styreenheder og udsigt overalt. For ikke at nævne, at du altid har STILL Easy Control ved din side som en smart indbygget computer, som du ikke vil være foruden.

Komfortplads på et sekund

Dit første elektrificerende sekund efterfølges af mere. Bliv komfortabel med den bedste tilgængelige arbejdsplatform.

Fuld kontrol hvert sekund

Dine elektrificerende sekunder med STILL Easy Control indbygget computer. Hold fuld kontrol med dit valg af ydelseskontroller tilgængeligt med et øjeblik.

Er du klar til elektrificering af ergonomi hvert sekund?

Oplev databladet for at få flere oplysninger om alle truckfunktioner, eller kontakt vores distriktschef, så du selv kan opleve den nye RX 60.

Tiltale*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Applikationsbilleder

Stærk på skråninger

Op og ned med fuld kraft? Det er enkelt for RX 60! Med en belastning på 2.500 kg og en hældning på 10% kan vores kraftpakke håndtere 610 m ti gange på en time. Derudover fremragende udsigt takket være den sofistikerede nye mastkonstruktion.

Hjemme indendørs og udendørs

Uanset om det er på lageret eller udenfor, imponerer allrounderen som en ideel lagerassistent til de mest omfattende transportopgaver i alle brancher. Takket være den høje batterikapacitet og sidebatteriudskiftning er RX 60 ideel til flere skift.

Præcision ud i gaffeltipene

Varerne opbevares nøjagtigt uden betydelig anstrengelse, hvilket er muligt takket være truckens fine hydraulik. Takket være modeller med høj ydeevne kan RX 60-25 / 35 løfte og accelerere hurtigere end nogensinde før.

Altid i godt selskab

Uanset hvilken udfordring du står over for, har RX 60-serien altid en tilpasset løsning til dine behov takket være en lang række modeller. Vi har den rigtige model til alle applikationer, skræddersyet til alle missioner og profiler på grund af mange udstyrsmuligheder.

Hård skal og behagelig kerne

Læn dig tilbage og bliv behagelig lige fra starten. Det luftdæmpede førersæde med mange praktiske fordele er en ægte ergonomisk fordel. Det rummelige førerhus tilbyder dig flere opbevaringsrum. Easy Control giver dig også alle de oplysninger, du har brug for på øjeblik.

Fleksibilitet i de smalleste korridorer

Glatte, selv trange pladser er ikke noget problem takket være den ekstremt lille svingradius, kompakte truckdimensioner og ekstremt høje manøvrerbarhed, hvilket resulterer i perfekt kørsel i smalle gange og smalle lagerrum.

Et produkt - mange muligheder

Fra arbejdsplatformen til de udstrakte gaffelarme og vippebeholdere, helt op til gaffelflytter, kan du nemt opgradere enhver af vores RX-60 modeller.


Model Oversigt

Model Maksimal kapacitet (Kg) Maksimal løftehøjde (mm) Fart (km/t) Batteri volt
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 3.066 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35 / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Downloads


Kontakt

Udfyld kontaktformularen

Vi svarer hurtigt på din anmodning.

Ring til en konsulent

Din direkte linje til vores specialkonsulenter.

Tiltale*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Experience Your RX 60 seconds!