Mester i effektivitet 2017

STILL RX 70 2,0 - 3,5 t med udvidet garanti

Mere effektiv end nogensinde - STILL RX 70-20/35.

Vi er sikre i vores sag: RX 70-20/35 er vores effektivitetsmester blandt truck med forbrændingsmotor.

Det lover vi dig! Benyt dig af dette løfte om bedre ydelse.

Vi giver dig en udvidet garanti på yderligere 3 år for hele drivlinen*.

Kampagnetilbud gyldigt til 31.05.2018.

Forespørgsel om RX 70 20/35 med udvidet garanti

Din personlige fagkonsulent står gerne til din rådighed.

Hvorfor vores RX 70 20/35 er bedre end nogensinde:

STILL RX 70-20/35 sætter nye normer: I tillæg til et nyt, moderne design udgør RX 70-20/35 en attraktiv samlet pakke med mange forbedringer:

  • Ydeevne-opdatering: Optimeret anvendelse af hybridenergi.
  • Nu også som 2-ton-køretøj: med belastningstyngdepunkt 600.
  • Optimering af køreegenskaber: Udvidet akselafstand for bedre kørselsstabilitet.
  • Nye kommunikationsgrænseflader: Radio med USB og håndfri Bluetooth-kommunikation.

I over ti år har RX 70-20/35 været effektivitetsmester blandt truck med forbrændingsmotor. Med et brændstofforbrug på kun 2,5 liter per driftstime er den den mest brændstoføkonomiske og miljøvenlige truck i sin klasse.

Ud over hybridteknologien yder også den solide hydrauliske reguleringspumpe et vigtigt bidrag til at reducere brændstofforbruget. De individuelt regulerbare køre- og løfteegenskaber gør det endvidere muligt at foretage individuel tilpasning til den specifikke anvendelse. Smart, effektiv og miljøvenlig: RX 70 i en nøddeskal.

RX 70 er som skabt til hurtig og smidig godshåndtering udendørs. I den forbindelse udgør selv vanskelige, meget omskiftelige vejrforhold ikke noget problem – føreren er optimalt beskyttet i den rummelige kabine.

Godt gået – nr. 1 i over 10 år

RX 70-20/35 med en løftekapacitet på 2,0-3,5 ton kombinerer kraft, præcision, ergonomi, kompakthed, sikkerhed og miljøbevidsthed på helt enestående vis:

  • Dieselelektrisk motor med hybridteknologi: Kombinationen af forbrændingsmotor og elektrisk køremotor gør RX 70 til nr. 1 i verden indenfor brændstoføkonomi i kraft af et forbrug på kun 2,5 l/t (ifølge den nye VDI 2198-norm). Samtidig kombinerer den fordelene ved en kraftig forbrændingsmotor med følsomheden ved en el-truck. Resultat: kraftfuldt, præcist og samtidig energieffektivt arbejde.
  • Ekstremt stabil kørsel: Truckens meget lave tyngdepunkt giver i sig selv sikkerhed – safety by nature.
  • Overordentlig godt udsyn: Ved nr. 1 i ADAC-testen er der rigtig blevet kælet for enhver detalje: høj forrude, lavt instrumentbræt, frisigtsmast og store observationsruder i kabinetaget.
  • Kompakt, smidig og kraftfuld: Takket være sin korte modvægt, sin kompakte konstruktion og den direkte styring bevæger RX 70 sig sikkert og effektivt selv under trange pladsforhold.
  • Effektivitetsmodus Blue-Q: spar op til 10 procent energi ved at trykke på en knap.

STILL 360° experience


Du finder mere information på websiden RX 70-35/20
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Inklusive: køremotor, differentiale, drivaksel, generator, inverter, konverter og effektmodul. Maks. 3.000 “effektive” driftstimer (kørsel og løft). Kampagnetilbud gyldigt til 31.05.2018

STILL nyhedsbrev

Hold dig ajour: Tilmeld dig STILLs nyhedsbrev - og du vil regelmæssigt modtage aktuelle nyheder og informationer om vores virksomhed.

Vis ikke denne meddelelse igen.