Vejtog

Effektiv produktionsforsyning med slæbetog

Slæbetogsystemer står for slanke processer, effektiv materialestrøm, præcis timing og trafikdæmpende intralogistik. De består af et trækkende køretøj, påhængskøretøjer (slæbemaskiner) og vogne (lastbærere).

STILL slæbemaskiner har et patenteret transport- og afmonteringssystem og tilbyder derfor den størst mulige fleksibilitet, en unik betjeningskomfort og den laveste rullemodstand i branchen.

Sammen med STILLs pålidelige elektriske slæbebåde udgør STILLs slæbetog en innovativ totalløsning til en slank produktionsforsyning.

 • Spar penge - Effektive, energibesparende transporter med mindre lagertrafik
 • Forøgelse af sikkerheden - Bedste køreegenskaber og automatisk sikring
 • Maksimal fleksibilitet - Bred vifte af mulige kombinationer af rammer og vogne
 • Ergonomisk betjening - Patenteret system til transport og fjernelse


Systematiske råd om tovtrækkeri - bolden er på din banehalvdel!

 • Registrering af den faktiske tilstand
 • Mulige kombinationer af ruteelementer
 • Mulige anvendelser af slæbetog på stedet
 • Materialeflowkoncept med slæbetog
 • Valgfrit: afprøvning af automatiseringsfaser,
  projektgennemførelse
Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Vores tilbud om brug af slæbetog

.

Med det patenterede LiftRunner-system tilbyder STILL det bedste slæbetog til din branche. Vores eksperter vil støtte dig fra den første konsultation om indførelsen af automatiseret materialetransport ved hjælp af slæbetog.

STILL Liftrunner slæbebådsramme

STILL Liftrunner-systemet er det bedste slæbebånd i branchen. Systemet imponerer med sit patenterede transport- og afmonteringsprincip, den højeste betjeningskomfort og den laveste rullemodstand.

Rådgivning om slæbetog

Et slæbetog kræver ikke kun et trækkende køretøj og en anhænger. Drøft detaljerne med os.

Automatiserede slæbetog

Løsningen med slæbetog kortlægger alle stationer i godsstrømmen helt automatisk - fra læsning til aflæsningsstation.

Individuelle rutetog

STILL LiftRunner®-systemet er optimalt forberedt til hvert enkelt tilfælde og kan tilpasses til dine specifikke behov.

BaseRunner & RackRunner trailersystem

Denne dynamiske duo sikrer optimal godstransport: STILL BaseRunner transporterer uden besvær store lastbærere sikkert gennem hallen, mens STILL RackRunner gør det til en leg at flytte små lastbærere og kasser af alle slags.

Vores vogne

Vogne er de egentlige varebærere. De er uafhængige, mobile elementer, der holdes af rammene.


STILL LiftRunner® slæbesystem

STILL LiftRunner®-systemet er det ideelle system til materialehåndtering på fabrikken. Den kombinerer det patenterede transport- og afmonteringssystem til vogne (rullende rammer) med en unik betjeningskomfort og den laveste rullemodstand i branchen. Fra trækvogne til rammer (trailere) og vogne kan alle komponenter kombineres frit. Dette giver dig mulighed for at konfigurere det mest passende slæbetog til din individuelle anvendelse.

Rådgivning om slæbetog

Vores ekspertrådgivere er til rådighed for at besvare dine spørgsmål.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Ruttetog i praksis


Tugger uddanner sig inden for intralogistik

Slæbetog er en integreret del af moderne intralogistik. De er uundværlige hjælpere i lean production - de gør det muligt at designe intralogistiske processer med et højt effektivitetsniveau. STILL's løsninger til slæbetog sætter standarder for effektivitet. De gør det muligt at sikre en lean produktion. Få fordel af pålidelige og præcise leveringsfrekvenser i dine produktionsfaciliteter.

Hvert slæbetog er en skræddersyet løsning, dvs. at vores slæbetogsløsninger er lige så individuelle som vores kunders lagerverdener. Deres fællesnævner er, at du reducerer din interne trafikmængde, hvilket sparer dig penge og øger sikkerheden. Sammen udvikler vi et koncept, der passer perfekt til kravene til din produktion og opfylder de højeste krav. Hvis du ønsker det, kan vi endda automatisere enkelte procestrin eller hele ruten. Derudover tilbyder vi innovative trækvogne baseret på over 70 års erfaring inden for elektriske traktorer. Stol på en innovativ, skræddersyet og omkostningseffektiv løsning.

Ekspertise og erfaring er afgørende faktorer for succesen af dit slæbetogsprojekt - uanset om det er manuelt eller automatiseret.
For at sikre en bæredygtig udvikling af produktionslogistikken i virksomheden har du brug for et holistisk syn og en stærk
og et stærkt netværk af ekspertise. Derfor er STILL din ideelle partner for løsninger til slæbetog og automatisering af slæbetog.