Reolsystemer Hyldereoler

For særlige krav

  • Et modulært system - kan udvides efter behov
  • Attraktive pris og ydelsesforhold
  • Høje belastningsværdier for enkelt- eller fler-niveauanlæg

Har du brug for en fleksibel løsning til opbevaring af kasser og små genstande? Så kig på STILL reoler! En simpel konstruktion og fleksibel udvidelse og tilpasningsevne, er karakteristika ved denne smarte reolløsning.

Med fleksibel højde og modulopbygning af hyldekomponenterne og en bred vifte af tilbehør, kan STILL-hylder tilpasses præcis til dine behov. Har du brug for en særlig løsning? Kontakt os! Mange særlige krav kan opfyldes. For eksempel: skrå hylder, gennemsigtige hylder, reoler til dæk og fælge, og stativer for sikkert at opbevare farlige væsker og andre farlige materialer.

Din eksisterende lagerplads er for lille? Intet problem, vi kan realisere systemer med flere hylder op til en højde på 8 meter, og kan optimere din eksisterende lagerplads uden at skulle udvide det givne gulvområde.

Kontakt os

For yderligere information bedes du kontakte vores konsulenter.

+45 76 319 800

Anmodning til: Hyldereoler

Udfyld nedenstående formular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tiltale*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Hyldereoler - design

På grund af deres forskellige dele eller komponenter kan hyldereolerne konstrueres individuelt og i overensstemmelse med enhver efterspørgsel. Med tværbjælker, lukkede sidevægge eller gittervægge kan rammen på reolen forlænges individuelt. Hyldereolen er komplet med hyldeniveauer, der er tilgængelige i forskellige bredder og mønstre. Det tekniske design tilbyder lagring af gods på op til 3 500 kg.


Hyldereoler - komponenter

Støttekroge

Støttekroge er galvaniserede T-formede profiler. Takket være hullerne i rammene med regelmæssige afstande på 25 mm, kan ethvert reol design skabes ved at sætte støttekrogene ind i de ønskede højder.

Hylderum

Hylderum kan udstyres med stålgulve, paneler, dræn og gitter. Stålgulve tillader lastvægte på op til 150 kg, 250 kg eller 350 kg. 

 

Paneler (træplanker) tillader lastvægte på 250 kg eller 350 kg.


Hyldereoler

Bag- og sidevægge

Bagvægge er optimale beskyttelser mod at godset falder ned fra reolen. Bagvægge giver en anden fordel: de kan fungere som vægge der opdeler områder på lagret. Sidevægge beskytter varer mod at falde over siden af reolen. Bag- og sidevægge er valgfrit tilgængelige som metalgitter eller metalplader.

Justerbare hyldedelere

De justerbare hyldedelere holder reolen ryddelig og giver et klart overblik over små dele. De gør det muligt at opdele plads på hylden.


Køb af hyldreoler

Et lager planlagt for effektivitet og høj økonomisk gennemførlighed. Drag fordel af den professionelle konsultation med vores STILL eksperter. Før du træffer en købsbeslutning, kontrollerer vi alle aspekter - fra dit lagerdesign til at diskutere de planlagte arbejdsgange med dig. Der er mange grunde til, at du skal beslutte dig for STILL, når du køber en hyldereol:

  • Mange års ekspertise: 95 år.
  • Partnerskab, som du kan stole på.
  • Holistisk premiumkoncept - fra rådgivning til service .
  • Altid tæt på dig: 14 filialer, 37 udlejningskontorer & 800 serviceteknikere i Tyskland.
  • Et uddannet installationsteam sikrer korrekt montering af dine hyldereoler.