10 år STILL RX 70-20/35

Nu med udvidet garanti

Bedre end nogensinde -
den nye RX 70-20/35

Op til sin 10 års fødselsdag er RX 70-20/35 blevet endnu bedre.

Nu har vi udvidet garantien med op til 3 år på hele drivlinen*.

Gyldig indtil 31.05.2018

Forespørgsel på STILL RX-70 2,0 - 3,5 ton med udvidet garanti

Din lokale distriktschef står til rådighed.

Endnu bedre op til sin fødselsdag

Præcist på 10-års dagen er de nye modeller blevet udstyret med mange forbedringer; mere moderne design og en attraktiv pakke af forbedringer:

  • Ydeevneopdatering: Optimeret anvendelse af hybridteknologi
  • Nu med to tons løftekapacitet: med belastningstyngdepunkt 600 mm
  • Optimeret køreegenskaber: Udvidet akselafstand for bedre kørselstabilitet
  • Nye kommunikationsgrænseflader: Radio med USB og Bluetooth håndfri kommunikation

Mester i effektivitet 2017

I mere end 10 år har RX 70-20/35 været effektivitetsmesteren blandt dieseltrucks. Med et brændstofforbrug på kun 2,5 liter per driftstime er STILL RX 70-20/35 den mest brændstofeffektive og miljøvenlige truck i sin klasse.

Hybridteknologi giver sammen med den variable hydraulikpumpe  et vigtigt bidrag til det lave brændstofforbrug. De individuelt regulerbare kørsels- og løftegenskaber muliggør at indstille truckens adfærd til de specielle krav for hvert anvendelsesområde. Smart, effektiv og miljøvenlig - det er RX 70.

RX 70 er ideel for hurtig og enkel godshåndtering udendørs. Det hårde klima og skiftende vejrforhold er ikke noget problem - føreren er optimalt beskyttet i den rummelige kabine.

Godt gået - 10 år i spidsen

Med en løftekapacitet fra 2,0 til 3,5 tons kombinerer RX 70-20/35 kraft, præcision, ergonomi, kompakthed, sikkerhed og miljøansvar på en unik måde:

  • Diesel-elektrisk drift med hybridteknologi: Kombinationen af ​​en motor med en elektrisk drivmotor gør RX 70 til verdens nummer et i form af forbrug med kun 2,5 l/t (i henhold til den nye VDI 2198). Bortset fra dette, så kombinerer trucken kraften fra en forbrændingsmotor med følsomheden ved en el-gaffeltruck. Resultatet: kraftfuldt, præcist og samtidig energieffektivt arbejde.
  • Ekstremt stabile kørselegenskaber: Dens meget lave tyngdepunkt gør trucken stabil - naturlig sikkerhed.
  • Fremragende sigt: Vinderen af ​​ADAC testen har tænkt på alle detaljer: høj forrude, lavt instrumentbræt, frisigtsmast og store vinduer på kabinetaget.
  • Kompakt, smidig og kraftfuld: Takket være sin korte modvægt, sit kompakte design og direkte styring bevæger RX 70 sig sikkert og effektivt - selv under trange pladsforhold.
  • Blue-Q effektivitsmodus: Spar op til 10 procent energi - ved tryk på en knap

STILL 360° experience


Du finder mere information på websiden RX 70-35/20
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Inklusive: drivmotor, differentiale, generator, inverter, konvertere, ultracap hukommelsesmodul og bremsemodstande. Max. 3.000 drifttimer. Gyldig indtil 31052018.

STILL nyhedsbrev

Hold dig ajour: Tilmeld dig STILLs nyhedsbrev - og du vil regelmæssigt modtage aktuelle nyheder og informationer om vores virksomhed.

Vis ikke denne meddelelse igen.